![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ja sam novi na ovom forumu, pa molim vas ispravite me ako sam učiniti nešto krivo. Do sada sam bio prilično napredan računalo korisnik (zgrada svoje računalo i stvari kao što je to), ali pošto sam htjela OC moj procesor dobio sam nešto zaglavi u al je info da je nađem na svemogućemu net.: Moli: Imam prilično stara stvar ovdje prikazivati, i osjećam se jako stidi da vam naočale;): --------[ Summary ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Računalo: User Name yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Operacijski sustav Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Computer Name-YUR Windows (Windows Yur) Matične ploče: System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Naziv matične ploče ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- SIS 741GX chipset matične ploče -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- CPU Type AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Communication Port Communications Port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Communication Port ECP Printer Port (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Type AMI (10/18/06) Ekran: Video adapter NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimedija: Audio adapter SIS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Skladištenje: SMART status tvrdih diskova OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive DVD-RW PIONEER DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: DVD-RW 16x/8x/32x) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive Samsung CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- SIS PCI IDE Controller IDE kontroler -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk drive -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Particije: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB free) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Ulaz: Miš Microsoft PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Standard Keyboard 101/102-Key ili Microsoft Natural PS / 2 Keyboard SIS 741GX chipset - Host-PCI Bridge Pravo, mislim da ne trebaju sve ove informacije, samo više specifičnih ... pa ako trebate dodatne informacije (vještica mislim), molim recite mene, nadam se da ću ga naći ... ;) Do sada sam nekoliko testova stresa (sa OCCT), a rezultat je bio donekle iznenađuje. Moj CPU obično izvodi na oko 35 stupnjeva. Celzija, a nakon 10 minuta od stresa je bilo oko 37 ili 38 stupnjeva. i ca. sata kasnije ona je i dalje. A onda, kad sam bio prekršaj, ja pravedan je dobio u moj BIOS Setup Utility i dao ... Nešto (ne mogu doći do njega ...'s name) 166 Mhz umjesto 133. Tako je od tada sam se prikazivati na 2Ghz, cuz nisam niža umnožitelja, zar stres test opet, s oko iste rezultate ... Nakon toga sam se izravno u spušteni Mhz ponovno za 133, cuz I nije zelio da biste dobili moj hardver oštećena, a bio sam ne siguran ako sam učinio ono što je bio u pravu ili ne. Danas sam otkrio da i nije. Pročitao sam nekoliko komada jedan tekst o overclocking AMD Athlon 64, ali ja ne znam al ako je info u tom članku se odnosi na mene i moju Duron ... Pravo, moj prvi cilj je da biste dobili Internet to 2Ghz pravilno, onda ću vidjeti što je iduće ... Dakle, ako vam mogu pomoći da se sa mnom, ja bih se stvarno drago. Tnx! Yur Ako je moj engleski nije pravo, Žao mi je, ja sam Nizozemci ... ;) |