![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia mindenki,
Én ezt az új fórumot, ezért kérjük, hogy helyes, ha csinál valami rosszat. Eddig én voltam elég fejlett számítógép-felhasználó (épület saját számítógépet, és ilyen dolgokat), hanem mert én akartam OC processzor Van némi ragadtam al az info, hogy találok a mindenható net.: Imádkozni: Van egy elég régi dolog itt fut, és úgy érzem, nagyon szégyelli, hogy az Ön számára a specs;): --------[ Összefoglalása ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Számítógép: Felhasználói név yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Computer Name YUR-WINDOWS (Yur Windows) Alaplap: Rendszer memória 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Alaplap neve Asrock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Alaplap Chipset SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- CPU típusa AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Communication Port Communications Port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Kommunikációs port ECP Printer Port (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS típusa AMI (10/18/06) Kijelző: Videokártya NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D gyorsító nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimédia: Audio Adapter SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Tárolás: SMART Hard Disks Status OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optikai meghajtó SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE vezérlő SiS PCI IDE vezérlő -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy meghajtó -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Partitions: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB szabad) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Bemenet: Egér Microsoft PS / 2 egér -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Billentyűzet Standard 101/102-Key vagy Microsoft Natural PS / 2 billentyűzet SiS 741GX lapkakészlet - Host-PCI Bridge Igaz, azt hiszem, akkor nem kell az összes információ, csak még külön ... Szóval, ha szüksége van további info (boszorkány azt hiszem), kérem, mondja meg nekem, remélem, meg fogom találni ... ;) Eddig csináltam néhány stressztesztek (a OCCT), és az eredmény kissé meglepő. My CPU rendesen működik, körülbelül 35 fok. Celsius, és 10 perc után a stressz, hogy körülbelül 37 vagy 38 fok. és kb. egy óra múlva még mindig az volt. És akkor, mocskos volt, mint én, én csak kapott az én BIOS segédprogram, és azt a ... Valami (nem tudom, hogy azt a neve is ...) 166 MHz helyett 133. Na, majd én futó 2GHz, cuz Nem kisebb a szorzó, hogy a stressz teszt újra, és körülbelül ugyanazt az eredményt ... I. közvetlenül azt követően, hogy csökkentette a Mhz ismét 133, cuz Én nem akarom, hogy a hardver, hogy megsérült, és nem voltam biztos benne, hogy mit csináltam volt, vagy sem. Ma rájöttem, hogy én nem. Olvastam egy pár darab szövegét kb overclocking egy AMD Athlon 64, de nem tudom, hogy ha az al info említett cikkben vonatkozik rám, és a Duron ... Igaz, az első cél az, hogy azt 2GHz megfelelően, aztán majd meglátjuk mi Tovább ... Szóval, ha tudna segíteni nekem, hogy én lennék igazán boldog. Tnx! Yur Ha a magyar nem jó, sajnálom, én holland ... ;) |