![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז אנא תקן אותי אם אני עושה משהו לא בסדר. עד עכשיו אני כבר ממש מתקדם במחשב המשתמש (בניית המחשב שלי ודברים כאלה), אבל מאז שאני רוצה OC המעבד שלי יש לי קצת תקוע אל על, כי אני מוצא מידע על אדירים נטו.: מתפלל: יש לי בדיוק הדבר להופיע כאן, ואני מרגיש די מתבייש לתת לך את מפרט;): --------[ סיכום ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ מחשב: שם משתמש yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- שם מחשב YUR-Windows (Yur Windows) לוח האם: מערכת זיכרון 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- שם לוח האם ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, עמר 1, 2 DDR DIMM, אודיו, וידאו, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- לוח האם שבבים SIS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- סוג מעבד AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- תקשורת תקשורת נמל פורט (com1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- תקשורת פורט יציאת מדפסת ECP (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- ה-BIOS Type AMI (10/18/06) הצג: מתאם וידאו NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D Accelerator NVIDIA GeForce4 MX 4000 מולטימדיה: מתאם אודיו אודיו ההתקנים SIS 7012 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- אחסון: דיסקים קשיחים חכמים מצב אישור -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- חלוץ אופטי כונן DVD-RW DVR-105 (ה-DVD: 4x/2x/12x, תקליטור: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- כונן אופטי SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- SIS PCI IDE Controller IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- כונן תקליטונים כונן התקליטונים -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- כונן הדיסק ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- כונן הדיסק יבמ-305040-DTLA (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) מחיצות: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB free) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- קלט: מיקרוסופט עכבר PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- מקלדת רגילה 101/102-Key או Microsoft Natural PS / 2 Keyboard SIS 741GX שבבים - Host-PCI Bridge נכון, אני מניח שאתה לא צריך את כל מידע זה, רק יותר ספציפי ... אז אם אתה צריך מידע נוסף (המכשפה אני מניח), תגיד לי בבקשה, אני מקווה שאני יהיה למצוא את זה ... ;) עד כה, עשיתי כמה בדיקות מתח (עם OCCT), לבין התוצאה היה קצת מפתיע. CPU שלי היא לפעול כרגיל בשעה 35 deg. צלסיוס, או לאחר 10 דקות של מתח זה היה בערך 37 או 38 deg. ו כ. כשעה מאוחר יותר, זה עדיין היה. ואז, כפי שאני מלוכלך, אני רק צריך את ה-BIOS Setup לתוך כלי עזר ונתן את ... משהו (אני לא יכול לקבל את זה שם ...) 166 MHz במקום 133. אז מ אז הייתי לפעול בשעה 2Ghz, דודן לא עשיתי את מכפיל נמוך, הלחץ עשה את הבדיקה שוב, עם אותה על התוצאות ... אחרי שאני מורד את MHz ישירות שוב ל 133, דודן, אני לא רוצה את החומרה כדי לקבל פגום, ואני לא בטוח אם מה שעשיתי היה ממש או לא. היום גיליתי שאני לא. קראתי כמה קטעי טקסט בנושא overclocking של AMD Athlon 64, אבל אני לא יודע אם מידע זה אל מתייחס אליהם אותי ואת Duron שלי ... נכון, המטרה הראשונה שלי היא להשיג אותה כראוי 2Ghz, אז אני רואה מה יהיה הבא ... אז אם אתה יכול לעזור לי עם זה, אני באמת רוצה להיות שמחה. Tnx! Yur אם שלי אנגלית לא בסדר, אני מצטער, אני הולנדית ... ;) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Athlon XP דוחות כמו Duron? עזרה! | rb26dettr34 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 3rd ינואר 2008 14:55 |
| Overclocking | 4d (Fordy (פורד) אולי | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 נובמבר 2007 09:58 |
| Overclocking? מה זה? | mxmad32 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 ספטמבר 2007 05:22 |
| Overclocking | mrdaveyk | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 15 ספטמבר 2007 10:00 |
| מהו OverClocking? | ירקן | כללי חומרה צ 'אט | 11 | -17 מרץ 2007 11:35 |
| שרשרת כלים | |
| |