![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everybody,
Aš naujokas šiame forume, todėl prašom pataisyti mane, jei aš ką nors negerai. Iki šiol aš gana Išplėstinė kompiuterio vartotojo (pastato savo kompiuterį ir viskas like that), bet kadangi aš norėjau, kad mano procesoriaus OC aš šiek tiek įstrigo al info kad i rasti visagalio neto.: Pray: Turiu gana senas dalykas čia veikia, ir jaučiuosi gana gėda jums specifikacijas;): --------[ Santrauka ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Kompiuteris: Vartotojo vardas Jūra -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Operacinė sistema Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Kompiuterių Vardas Jūra-LANGAI (Jūra "Windows") Pagrindinė plokštė: System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Motherboard Name ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Motherboard Chipset SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- CPU tipas AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Bendravimas Port Communications Port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Bendravimas Port ECP Printer Port (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Type AMI (10/18/06) Ekranas: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D spartintuvas nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimedija: Audio Adapter SiS 7.012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Sandėliavimas: SMART Hard Disks Status OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optinis įrenginys SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE Controller SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk drive -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Drive IBM DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Pertvaros: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB free) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Input: Pelė Microsoft PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Keyboard Standartinė klaviatūra 101/102 klavišus arba Microsoft Natural PS / 2 Keyboard SiS 741GX lustų rinkinys - Host-PCI Bridge Right, I guess you don't need visus šios informacijos, tik daugiau specifinių ... Taigi, jei jums reikia papildomos informacijos (ragana I guess), pasakykite man, I hope I'll find it ... ;) Iki šiol aš keletą testavimus (su OCCT), ir rezultatas buvo šiek tiek stebina. Mano CPU paprastai veikia maždaug 35 laipsnių. Pagal Celsijų, ir po 10 minučių streso ji buvo apie 37 ar 38 laipsnių. ir apytiksl. valandą vėliau jis dar buvo. Ir tada, užteršto, kaip buvo man, I just got into my BIOS Utility ir davė ... Kažkas (I can't get to nic nie pavadinimą ...) 166 MHz o ne 133. Taigi nuo tada i buvo nuo 2GHz, cuz I nesumažino daugiklis, padarė testavimo nepalankiausiomis sąlygomis vėl, maždaug tokius pačius rezultatus ... Po to aš tiesiogiai sumažinti vėl iki 133 MHz, cuz I didn't want my aparatūros gauti sugadintos, ir aš nesu įsitikinęs, jei ką aš padariau buvo teisus, ar ne. Šiandien aš aptiko, kad aš ne. Aš perskaičiau kelis teksto fragmentus apie įsijungimas AMD Athlon 64, bet aš nežinau, ar AL Info taikomas tas straipsnis man ir mano Duron ... Teisė, mano pirmasis tikslas yra gauti ją 2GHz tinkamai, tada I'll see what Kitas ... Taigi, jei galėtumėte man padėti, kad aš tikrai malonu. Tnx! Jūra Jei mano anglų kalba nėra teisinga, I'm sorry, I'm Olandijos ... ;) |