![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, Jestem nowy na tym forum, więc proszę mnie poprawić, jeśli robię coś nie tak. So far I've been dość zaawansowany użytkownik komputera (budowa własnego komputera, a co podoba), ale ponieważ chciałam, aby moje OC procesora i ma nieco utkniesz w al info, że znajdę na potężne netto.: Modlić: Mam dość starą rzeczą tutaj działa, i czuję się bardzo wstydzić dać wam specyfikacją;): --------[ Podsumowanie ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Komputer: Nazwa użytkownika yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- System operacyjny Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Nazwa komputera yur Windows (Windows yur) Płyta główna: System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Nazwa płyty głównej ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Płyta główna z chipsetem SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Typ procesora AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Port komunikacyjny port komunikacyjny (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Type AMI (10/18/06) Ekran: Karty wideo NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Akcelerator 3D nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimedia: Audio Adapter SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Przechowywanie: SMART Hard Disks Status OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Napęd optyczny DVD-RW PIONEER DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Napęd optyczny SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Kontroler IDE SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive stacji dyskietek -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Dysku IBM DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Partycje: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB free) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Wejście: Mysz Microsoft PS / 2 myszy -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Standardowa klawiatura 101/102 lub Microsoft Natural PS / 2 Keyboard SiS 741GX Chipset - Host-PCI Bridge Prawo, Chyba nie trzeba tego wszystkiego info tylko bardziej szczegółowe ... Więc jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji (szkarłacica i guess), please tell me, I hope I'll find it ... ;) Do tej pory zrobiłem kilka testów warunków skrajnych (z OCCT), a wynik był nieco zaskakująca. Mój procesor jest zazwyczaj wyświetlane na około 35 stopni. Celsjusza, a po 10 minut stresu była o 37 lub 38 stopni. i ok.. godzinę później nadal był. A potem, jak i faul był, I just got my w BIOS narzędzia i oddał ... Coś (i nie może dostać się do jej nazwy ...) 166 zamiast 133 Mhz. Więc od tej pory byłem uruchomione 2GHz, Cuz I nie niższy mnożnik, czy stres test ponownie, ze o te same wyniki ... Po tym i bezpośrednio obniżyła ponownie do 133 Mhz, Cuz I nie chciał, aby mój sprzęt uszkodzony, i nie byłem pewien, czy to, co zrobiłem było słuszne, czy nie. Dzisiaj odkryłem, że nie byłem. I've przeczytać kilka fragmentów tekstu o jeden overclockingu procesorów AMD Athlon 64, ale nie wiem, czy al Informacje w tym artykule porady dla mnie i mojej Duron ... Prawo, moim pierwszym zadaniem jest go 2GHz prawidłowo, a następnie I'll see whats next ... Więc jeśli możesz mi pomóc z tym, byłbym bardzo zadowolony. Tnx! Yur Jeśli mój angielski nie jest prawo, I'm sorry, I'm holenderski ... ;) |