![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Sunt nou în acest forum, deci vă rugăm să corectaţi-mă dacă am greşit cu ceva. Până în prezent, am fost destul de avansat un computer utilizator (construirea propriul meu calculator şi lucruri de genul asta), dar de când am vrut să-mi OC procesor Am ramas oarecum în toate info pe care am găsit pe net atotputernic.: Ruga: Am o chestie destul de vechi să ruleze aici, şi mă simt destul de ruşine de a vă oferi specs;): --------[ Rezumatul ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Computer: Nume utilizator yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Sistem de operare Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Nume computer YUR-Windows (Yur Windows) Plăci de bază: Sistemul de memorie 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Plăci de bază Numele Asrock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Plăci de bază Chipset SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Tip procesor AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Comunicare Port Communications Port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Comunicare Port ECP Printer Port (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Tipul de BIOS AMI (10/18/06) Afişează: Adaptor video NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D Accelerator NVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimedia: Adaptorul audio SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Spaţiu de stocare: SMART Hard Disks Status OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive Pioneer DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD-uri: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive CD-R/RW SAMSUNG SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE Controller SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive-IBM DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Partiţiile: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB gratuit) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Intrare: Microsoft Mouse PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Tastatura standard 101/102-Key sau Microsoft Natural PS / 2 Keyboard SiS 741GX Chipset - Host-PCI Bridge Corect, cred ca nu aveţi nevoie de toate aceste informaţii, numai mult mai specifice ... Deci, dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare (care cred), vă rugăm să-mi spui, sper ca voi gasi ... ;) Până acum, am facut cateva teste de stres (cu OCCT), precum şi rezultatul a fost oarecum surprinzătoare. Procesorul meu este, în mod normal să fie difuzate la aproximativ 35 deg. Celsius, iar dupa 10 minute de un stres-o a fost de aproximativ 37 sau 38 deg. şi cca. o oră mai târziu, el a fost încă. Şi apoi, prostie ca am fost, tocmai m-am la mine în BIOS-ul de instalare de utilităţi şi-a dat de ... Ceva (i nu pot ajunge la el numele ...) 166 Mhz in loc de 133. Deci, de atunci am fost rulează la 2GHz, vere nu am mai mică de multiplicare, nu de stress test, din nou, cu aproximativ aceleaşi rezultate ... După ce i direct a redus din nou la 133 Mhz, vere i nu au vrut să-mi hardware defect, şi eu nu am fost sigur dacă ceea ce am făcut a fost bine sau nu. Azi am descoperit că nu am fost. Am citit câteva fragmente de text despre un overclocking AMD Athlon 64, dar nu ştiu dacă Al info articol în care se aplică la mine şi mi Duron ... Corect, primul meu obiectiv este de a lua it la 2GHz în mod corespunzător, iar apoi voi vedea ce este următorul ... Deci, dacă ai putea să mă ajute cu asta, mi-ar fi foarte bucuros. Tnx! Yur Dacă-mi engleză nu este drept, Îmi pare rău, eu sunt olandeză ... ;) |
![]() |
|
| Marcaje |