![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Já jsem na toto nové forum, tak mi prosím správne, keď sa niečo pokazí. Zatiaľ som bol dosť pokročilý užívateľ počítača (budovanie vlastný počítač a podobne), ale pretože som chcel, aby moje OC procesora mám trochu uviazol v al o info, že aj nájsť na všemocný net.: Modliť: Mám pomerne starú vec tu beží, a cítim sa docela hanbí dať tie brejle;): --------[ Zhrnutie ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Počítač: Užívateľské meno yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Service Pack OS Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Operačný systém Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Názov počítača yur-WINDOWS (yur Windows) Základná doska: Operačná pamäť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Názov základnej dosky ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Čipová sada základnej dosky SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- CPU typ AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Komunikácia Port Komunikačný port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Komunikácia Port Port ECP tlačiarne (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Typ AMI (10/18/06) Displej: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D akcelerátor nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimédiá: Audio Adapter SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Skladovanie: SMART pevných diskov Stav OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optická mechanika PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optická mechanika SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE Controller SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Sekcie: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Vstup: Microsoft Mouse PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Klávesnice Štandardná 101/102-Key alebo Microsoft Natural PS / 2 klávesnice SiS 741GX Čipová - Host-PCI most Právo, myslím, že nie je nutné všetky tieto informácie, len konkrétnejšie ... Tak ak budete potrebovať ďalšie info (čarodejnice aj odhad), prosím, povedzte mi, dúfam, že som si to ... ;) Zatiaľ som urobil niekoľko záťažových testov (s OCCT) a výsledok bol trochu prekvapujúci. Môj procesor je normálne beží na zhruba 35 deg. Celzia, a po 10 minútach napätia to bolo asi 37 alebo 38 deg. a cca. hodinu neskôr ešte bol. A potom, keď som bol faul, jsem do môjho BIOS Setup Utility a dal ... Niečo (i can't get to je to meno ...) 166 Mhz namiesto 133. Takže od tej doby som bola spustená na 2ghz, cuz I didn't znížiť násobič, udělal záťažový test znovu, s približne rovnakým výsledkom ... Po tomto aj priamo znížil opäť na 133 Mhz, cuz I didn't want my hardware dostať poškodené, a aj keď nebol istý, čo som urobila, bolo správne, alebo nie. Dnes som zistil, že som nebol. Čítal som pár kúskov textu o jeden přetaktování AMD Athlon 64, ale nevím, jestli al Informácie v tomto článku platia pre mňa a moju Duron ... Jo, môj prvý cieľ je dostať sa do 2ghz, tak uvidím čo ďalšia ... Takže, keby ste mi pomohol s tým, já bych opravdu rád. Tnx! Yur Ak moja angličtina nie je správne, I'm sorry, I'm dutch ... ;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Athlon XP správy Duron? Pomoc! | rb26dettr34 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 3. januára 2008 14:55 |
| Overclocking | 4D (Ford (Ford) Ollie | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. novembra 2007 09:58 |
| Overclocking? Čo to je? | mxmad32 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. September 2007 05:22 |
| Overclocking | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. September 2007 10:00 |
| Čo je to přetaktování? | Jade | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 17. marca 2007 11:35 |
| Thread Tools | |
| |