![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет всім, Я новачок у цьому форумі, тому, будь ласка, поправте мене, якщо я щось неправильно. Поки я був дуже просунутим користувачем комп'ютера (будівля моєму власному комп'ютері, і тому подібне), але так як я хотіла, щоб моя ОС і процесор отримав кілька застрягли в "Аль інформація, що я знаходжу на Всемогутнього NET.: Молись: У мене є досить стара річ тут працює, і я відчуваю себе дуже соромно вам специфікацій;): --------[ Сумарна ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Комп'ютер: Назва Юр -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- ОС Service Pack з пакетом оновлення 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Операційна система Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Ім'я комп'ютера Юр-Windows (Windows Юр) Материнська плата: Системна пам'ять 2048 Мб (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Плата ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Чіпсет SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Тип процесора AMD Duron, 1612 МГц (12 х 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Комунікаційний порт Послідовний порт (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Комунікаційний порт ECP порт принтера (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Тип BIOS AMI (10/18/06) Дисплей: Відеоадаптер NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 Мб) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Монітор Модуль підключення монітора [NoDB] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D-акселератор NVIDIA GeForce4 MX 4000 Мультимедіа: Звуковий адаптер SiS 7012 аудіопристрої -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Зберігання: Статус SMART жорстких дисків OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Оптичний накопичувач PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Оптичний накопичувач SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Контролер IDE SiS PCI IDE контролер -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Дисководи для флоппі-дисководу -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Диск ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Диск IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Розділи: G: (NTFS) 39252 Мб (24154 Мб вільно) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Вхід: Миша Microsoft PS / 2 миша -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Стандартна клавіатура 101/102 або Microsoft Natural PS / 2 клавіатура SiS 741GX Chipset - Host-PCI Право, я думаю, вам не потрібно все це інформація, тільки більш конкретний ... Так що якщо вам потрібна додаткова інформація (Witch мені здається), будь ласка, повідомте мені, я сподіваюся, я знайду його ... ;) До цих пір я зробив кілька тестів з підвищеним навантаженням (з OCCT), і результат був дещо несподіваним. Мій процесор зазвичай працює близько 35 град. Цельсія, а після 10 хвилин напруга була близько 37 або 38 град. та бл. За годину вона була ще. І потім, фол, як я був, я просто сів у утиліту налаштування BIOS і дали ... Что-то (я не можу отримати на це ім'я ...) 166 МГц замість 133. Так що з потом я бігла частотою 2 ГГц, Cuz я не опустив множник, не стрес-тест знову, приблизно ті ж результати ... Після цього я тут же опустив знову МГц до 133, Cuz Я не хочу, щоб мої апаратних отримати пошкоджений, і я не був упевнений, що я зробив, це право чи ні. Сьогодні я виявив, що я не був. Я читав кілька шматочків тексту про розгін AMD Athlon 64, але я не знаю, якщо аль інформації в цій статті, відноситься до мене і моєї Duron ... Так, моя перша ціль, щоб змусити її 2Ghz належним чином, то я буду переглядати відеозаписи, наступний ... Тому, якщо Ви могли б допомогти мені з цим, я був би дуже радий. Tnx! Юр Якщо мій англійська не так, вибачте, я Голландську ... ;) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Athlon XP доповіді, Duron?? Допомога! | rb26dettr34 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 3 січня 2008 14:55 |
| Розгін | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 листопада 2007 09:58 |
| Розгін? Що це таке? | mxmad32 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 вересня 2007 05:22 |
| Розгін | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 5 | 15 вересня 2007 10:00 |
| Що таке оверклокінгу? | Нефрит | Генеральний обладнання чат | 11 | 17 березня 2007 11:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |