![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja overclockane moj Pentium 4 516 CPU-a od 2.93 GHz do 3.41GHZ, a ja je igranje BioShock i primijetio sam 1cm x 1cm crni kvadrat pop-up za oko 30secs je tu išta spriječiti ovaj from koje se zbivaju opet ostali dolje mjerenje vremena ex. (podizanje napona možda (I ako sam na to koliko se)) i ja sam oštećivanje moj sistem? ![]() PS (Moja OC CPU idles na 54C, a na teret do njegove u 60C) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrh temp tvoj 'viđenje se nalazi u blizini termalnih shutdown temp za CPU. Ja vjerujem da je oko 68c, tako da je TAD zabrinjavajuće, iako to ne bi trebalo proizvesti artefakata po sebi. Što napona radite za oc? P4 je obično dobra za oko 1,35-1.4v (provjerite Intelovim stranicama kako bi bili sigurni, zbog važnosti ove brojke ne idu na moj pamćenje). S obzirom da se temelji 90nm procesora ne zahtijeva vrlo malo soka na stock.
|
| |||
| |||
| 1,36-1.37v |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Artefakata na 8800gt WTF? | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 13. ožujak 2008 01:28 |
| Overclocking | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13. studeni 2007 09:58 |
| Overclocking? Što je to? | mxmad32 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. Ruj 2007 05:22 |
| Overclocking | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 5 | 15. Ruj 2007 10:00 |
| Što je OverClocking? | Jade | General Hardware Chat | 11 | 17. ožujak 2007 11:35 |
| Thread Tools | |
| |