![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt én túlhajtott Pentium 4 516 CPU 2,93 GHz 3.41GHZ, és én játszottam BioShock és észrevettem egy 1cm x 1 cm-es fekete négyzet felbukkan kb 30secs van valami ezt megelőzendő ne fordulhasson elő más, a le-időmérő-ex. (talán feszültség növelése (és ha van valaki, hogy mennyit)) és az én vagyok, káros rendszer? ![]() PS (My OC idles CPU 54C-on és a max terhelés a 60C-on) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A csúcs temp 'látás közel van a termál shutdown temp az Ön cpu. Azt hiszem, kb 68c, hogy egy tad aggasztó bár nem termel tárgyat önmagában. Mi feszültség futsz az Ön oc? P4-k általában jó mintegy 1,35-1.4V (ellenőrizze az Intel honlapján, hogy biztos, hogy fontos szerepe miatt ezek a számok nem megy az emlékezetemben). Tudható be, hogy a CPU-alapú 90nm nem igényel egy kicsit hosszabb lé készleten.
|
| |||
| |||
| 1,36-1.37v |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mesterséges a 8800gt WTF? | Spencer2004 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. március 2008 01:28 |
| Overclocking | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. november 2007 09:58 |
| Overclocking? Mi ez? | mxmad32 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. Szeptember 2007 05:22 |
| Overclocking | mrdaveyk | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 15. Szeptember 2007 10:00 |
| Mi Túlhajtási? | Jade | Általános fémáru Chat | 11 | 17. március 2007 11:35 |
| Téma eszközök | |
| |