![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я розігнався мій Pentium 4 516 з процесором 2,93 ГГц до 3.41GHZ і я грав у BioShock, і я помітив, 1 см х 1 см чорний квадрат спливаючих близько 30secs є все, щоб не допустити цього знову інші вниз синхронізації бывш. (підвищення напруги, що може бути (і якщо в мене від того, скільки)) і я пошкодження моїй системі? ![]() PS (Мій OC процесор Idles на 54C і при максимальному навантаженні на своєму 60C) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пік Темп ви бачите знаходиться поруч з тепловим темп закриття для вашого процесора. Я вважаю, що навколо 68C, ось трохи тривожної, хоча він не повинен робити артефакти сама по собі. Яка напруга Ви використовуєте для ваших OC? P4's є в цілому хорошими близько 1.35-1.4v (Intel перевірити сайт, щоб переконатися, у зв'язку з важливістю цих цифр не йдуть на моїй пам'яті). Завдяки бути засновані 90nm процесор вашої вимагає досить багато соку на складі.
|
| |||
| |||
| 1.36-1.37v |