![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να Overclock CPU μου, αλλά αυτό το ζωντανό ον σύγχυση μου ... CPU μου είναι 2,8 GHz Core 2 με 800 MHz μπροστινή πλευρά λεωφορείο ... Θα έχουν αυτή τη στιγμή είναι σε επίπεδα 1333 MHz μπροστινή πλευρά λεωφορείο με 2% τάσης και μια τάση της CPU κατά ... .1000 Δεν καταλαβαίνω μου βιογραφικά ... όλα bioses ότι έχω δει να σας δώσω κατευθείαν αριθμούς για μία CPU τάσης όπως 1.2v ή 1.3v αλλά η δική μου ξεκινά στις .125 κατά πηγαίνει να .250 κατά τότε υπάρχει μπροστά λεωφορείο τάσης που ξεκινά από 2% και καταλήγει στο 20%. .. κανείς να με βοηθήσει;; Θέλω να είμαι σε θέση να σταθεροποιήσει τελικά μου overclock!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ο αριθμός αυτός είναι που έχει προστεθεί στον επεξεργαστή τάση: .0125 έτσι θα είναι stock vcore + 0,0125.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|