![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szeretnék én Overclock CPU de ez bios összekeveri nekem ... My CPU egy 2,8 GHz-es Core 2 egy 800 MHz-es front side bus ... Én jelenleg úgy működik a 1333 MHz-es front side bus 2%-os feszültség és a CPU feszültségét ,1000 v ... Nem értem én bios ... minden BIOS, hogy láttam, hogy te egyenesen a számok, mint a CPU feszültség 1.2V vagy 1.3V, de az enyém kezdődik ,125 kontra aztán megy ,250 kontra akkor ott van a front side bus feszültség, amely elindítja a 2%-os és 20%-ot ér véget. .. anybody help me? Azt akarom, hogy végül az én stabilizálni overclock! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a szám az, amit hozzá kell adni a CPU feszültség: igen ,0125 lenne raktáron vcore + 0,0125.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|