![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vreau să Overclock procesorul meu, dar acest lucru BIOS confuses mine ... procesorul meu este un 2.8 GHz Core 2, cu o fata de 800 MHz partea autobuz ... În prezent, am să-l rulează la 1333 MHz fata partea autobuz cu 2% de tensiune şi un procesor de tensiune de .1000 v ... Nu înţeleg BIOS-ul meu ... toate bioses pe care le-am văzut vă dau drept numere pentru un procesor de tensiune ca 1.2v sau 1.3v, dar a mea incepe la .125 v apoi merge la .250 v atunci există fata partea autobuz de tensiune, care incepe de la 2% şi se încheie la 20%. .. pe cineva să mă ajute?? Vreau să fie capabile să se stabilizeze în sfârşit mi overclock!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Acest număr din ce in ce se adaugă la CPU tensiune: .0125 aşa ar fi stoc vcore + 0,0125.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|