![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem, aby moje přetaktování CPU, ale tento bios mi plete ... môj procesor je 2,8 GHz Core 2 s 800 MHz prednú stranu autobusu ... Aj v súčasnosti sa jej beží na 1333 MHz prednej strane autobusu s 2% napätia a napätie procesora v, 1000 v ... Nechcem understand my bios ... všetky BIOSy, ktoré som videl, dá vám rovnou položiek pre napätie procesora, ako 1.2V alebo 1.3V ale moje začína, 125 proti a 250 sa v tej dobe je prednú stranu autobusu napätie, ktoré sa začína na 2% a končí na 20%. .. pomôžte mi niekto? Chcem, aby mohli konečne stabilizovať môj přetaktování! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toto číslo je to, čo sa pridáva do CPU napätie:, 0125 tak by sa populácie vcore + 0,0125.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|