![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу, щоб мої розгону процесора, але це мене бентежить BIOS ... моїм процесором 2,8 ГГц Core 2 з 800 МГц шиною ... Теперішній час у мене він працює на 1333 МГц шиною з 2% напруга і напруга процесора в .... 1000 Я не розумію, мій BIOS ... BIOS, все, що я бачив дати вам прямий номер для напруги на процесорі, як 1.2V або 1.3V, але моє починається в .125 V потім відправляється в .250 У тобто напруга передній стороні автобуса, який починається на 2%, а закінчується на 20%. .. хто-небудь мені допомогти? Я хочу мати можливість, нарешті, стабілізувати мого розгону! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це число є те, що додали до напруги живлення процесора: так .0125 буде складі Vcore + 0,0125.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін мій Intel Core 2 Quad Ріг - Що мені тепер робити? | phillipbooker08 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 16:44 |
| Розгін Intel E8400 - частоти ядра і мультиплікатора флуктуірующего | Хуан Bueno | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 6 червня 2009 15:45 |
| Розгін консультування Будь ласка - Core 2 Duo 2,80 ГГц | Howell | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 6 червня 2009 05:46 |
| Розгін? Nvidia 790i Ultra і Intel Core 2 Quad Q9450 процесор | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 11 березня 2009 18:47 |
| Intel Core 2 Duo розгону | З майстром | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 5 вересня 2007 07:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |