![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době pomocí Intel Celeron 2.00GHz socket 478 procesor. je to pořád mám skladem chladiče a hasn't byly odstraněny nebo hrál asi s, takže stejně jako se stalo v továrně Já jsem v současné době přetaktování na 2.30Ghz můj první přetaktování věc je, nakolik si myslíte, že kluci i mohl bezpečně dostat na skladě tepla dřezem a chladiče, já chci víc vymačkat šťávu z toho, když na 2.00GHz při ideling se teplota klesla na zhruba 39 až 40 C možná víc, když overclocked to jde celou cestu zpátky do pre-přetaktování temps 39-40 C, jaké by měly být maximálně doporučit tempurature mám jít až na maximum jsem mohl někdy je teplota až o rychlosti vozidel bylo 47 C, ale to je proto, že CPU ventilátor je vždy v plné rychlosti. a může mi někdo říct, co je CPU: DRAM poměr, já nejsem jistý, co to je jakýkoli answears: o možnosti, že se mi něco takového: 1.00:1.00 1.00:1.33 1.00:1.66 žádné info bude veliký dík. prosím mohl někdo říct, co mi bezpečného přetaktování by měla být, a jaká by měla být max. teplota být, pokud jde o věk tohoto procesoru, i přesto chcete mít to trochu déle, s tím. pokud existuje více info bych měl říct, pak jen zeptat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponechat poměr DRAM sám, pokud jste slušný RAM. Max teplota? Uh, jste na Celeron, jste dobrý asi 65-70C max zatížení. Takže jste se dostal na chvíli odejít. Pěkné věci o rozpočtu CPU je mají vysoké mínění, vám OTČ dobře, ale mají tendenci být velmi tolerantní a napětí a někdy FSB změny.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| může někdo doporučit, co by měla obsahovat také v Ghz, mohou pracovat i mimo multiplyer, co bude potom, jen potřebuji vědět, co lidé myslí, jak možná víte, o kolik více tepla může vyzkoušet, jdu to zkusit a udržet ji od cesty více než 55 C. v současné době stanovena na 20 * 115 = 2300Mhz - 2.30Ghz |
|
| |||
| |||
| Také jsem jeden 256megabajt DDR PC2100 RAM vyrobené společností Samsung a druhý 512mb DDR PC3200 RAM provedené Nanya ok im pomocí otáček ventilátoru se zobrazují tempuratures. tam 3 soubory temps, já vím, co jsou dva, já vím, co v prvních dvou, ale jaká je 3., jeho mimořádně vysoká: temp 1: 40c - Motherboard temp temp 2: 42C - CPU temp temp 3: 91C - neznámý ukazuje můj HDD temp stejně 39C a také ukazuje secpnd teplota 1 na 44c Co je vysoká teplota 3 když? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závity sloučily, prosím nezačnou co je v podstatě duplicitní témata.
| |||
| |||
| Pravděpodobně některé odpadky temp dán Speedfan nebo co jste pomocí. Jak dlouho, jak Vám CPU temp je OK nezoufejte. Až ji 10mhz pokaždé, reboot, ujistěte se, že se dostane do Windows. Poté, co si myslíte, že jste to stabilní, běží něco náročnější, jako jsou hry nebo Prime95, aby se ujistil. Pokud se tak nestane před mrazem, gratulace. Mám strach, když o své RAM. PC2100 běží na 266mhz, takže je to jen hodnocené na 133MHz na Northbridge. Což znamená, že už je dost daleko lisování, zvláště pokud vaše DRAM poměr je vysoká. Je to pravděpodobně dostanete mnohem dál - bych investovat alespoň 1 GB Stick dobré PC3200, potom máte dobrý až na 400MHz. Pokud jde o teplo, které nebudou stoupat podstatně pokud začnete zvýšení napětí. Ale jak jsem řekl, žádné "díry" se dostanete do které by mohly být vaše RAM sbalit své meze, není váš procesor.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ne, já opustily mé DRAM poměr sám i dont pochopit, jak přesně to, co za své a do jaké míry by mohlo jít, Hledám investovat do 1GB kartu do páru s mým 512mb modul už tam někdo dostal na prodej? díky radu o OCing, jak daleko myslíte, že 256megabajt modul jít si myslíte, že to šlo? 2.50Ghz tak o 25% nárůst, protože jsem zapomněl, že jeden z mých hole RAM byl pomalý, lol Jejda, to vše se zdá být stále běží v pohodě. i havent nalézt kdekoli na můj BIOS, které ukazují, že můžu měnit napětí, chci se dostat z mé paměti RAM, já vím, že většina BIOS automaticully jděte do bezpečné prostředí pro RAM |
|
| |||
| |||
| nemá někdo mít nějakou představu, co bych mohl udělat se starým PSU ventilátor, jsem ho odtamtud, její nemá konce jako tomu bylo v připájené a dostal jen 2 kabely. kdokoli, kdo by mohl pomoci, a řekněte mi, jestli je možné použít jako fanda do rána bude v dobrém. |
|
| |||
| |||
| Nikdy otevřít PSU! Je pravděpodobné, že zabije sebe - vážně, kondenzátory tam bude smažit váš mozek z hlavy. Jste již tlačí ji FSB moudrý, pochybuji, budete se moci Push to ještě daleko, ale můžete zkusit, jestli chceš. Také by se vám mohlo dát změnit poměr DRAM na 1:1 střela takže nejste vyšroubují RAM jakékoli těžší než váš procesor. Co se týče ventilátoru, nepravděpodobné, pokud máte nějaké elektrotechniky zázemí na to pracovat jako jakési MOLEX řešit. Předpokládám, že byl připojen přes něco proprietárního.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ooops shouldn't otevřených ji lol. to hadnt byl zapojen v nejméně měsíc a půl |