μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Overclocking και θερμότητας.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28ης Μαΐου 2008, 16:03
Μέλος Ομάδα

Είμαι σήμερα χρησιμοποιούν έναν Intel Celeron 2.00Ghz socket 478 επεξεργαστή.

εξακολουθεί να είναι έχεις stock heatsink, και έχουν αφαιρεθεί ή hasn't έπαιξε με περίπου, οπότε το μόνο που ήρθε το εργοστάσιο

Είμαι σήμερα overclocking σε 2.30Ghz το πρώτο μου overclock, το θέμα είναι, πόσο το κάνετε εσείς, νομίζω, θα μπορούσε να λάβει για την ασφάλεια των αποθεμάτων θερμότητας νεροχύτη και ψυγείου, θα ήθελα απλώς να αποσπάσουν κάποιο περισσότερο χυμό από αυτό, όταν σε 2.00Ghz όταν ideling , η θερμοκρασία μειώθηκε σε περίπου 39 - 40 C ίσως περισσότερο, όταν όλα overclocked πάει ο δρόμος της επιστροφής προβλέπεται να προ-overclocking temps 39-40 C, ποιο θα είναι το μέγιστο tempurature i προτείνουμε θα πρέπει να απευθύνεται, το μέγιστο θα μπορούσα να ποτέ τη θερμοκρασία έως και για την ταχύτητα των αποθεμάτων ήταν 47 C, αλλά thats γιατί η CPU ανεμιστήρα είναι πάντα σε πλήρη ταχύτητα.

και μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι μια CPU: DRAM λόγος, δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό κάθε answears:

τις επιλογές που μου δίνει είναι κάτι σαν αυτό:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

τυχόν πληροφορίες θα είναι μεγάλη χάρη.

παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι μια ασφαλής overclock θα είναι, και τι θα πρέπει να είναι η μέγιστη θερμοκρασία να είναι, για την ηλικία του επεξεργαστή, και εξακολουθεί να θέλει να έχει αυτό για λίγο πλέον με αυτή.

αν υπάρχει για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να σας πω τότε απλά ρωτήστε
Old 28ης Μαΐου 2008, 17:13
Ομάδα Δωρητών

Αφήστε το DRAM λόγος και μόνο αν έχετε αξιοπρεπείς RAM.

Max temp; Όχι, είστε σε ένα Celeron, είστε καλά για περίπου 65-70C το μέγιστο φορτίο. Έτσι έχετε λίγο να πάω. Το θετικό σχετικά με προϋπολογισμό επεξεργαστές είναι ότι έχουν υψηλές πολλαπλασιαστές, να σας OC καλά, αλλά τείνουν να είναι και δεν είναι πολύ ανεκτική της τάσης και, ενίοτε, FSB αλλαγές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 29ης Μαΐου 2008, 00:30
Μέλος Ομάδα

μπορεί κανείς να δείξει ποιες θα ήθελα να τον πάνε πολύ σε GHz, και μπορεί να λειτουργήσει η multiplyer τι θα συμβεί αργότερα, απλώς πρέπει να ξέρει τι σκέφτονται οι άνθρωποι, όπως ίσως γνωρίζετε, πόσα περισσότερα θερμότητας θα μπορούσε να δείτε, θα προσπαθήσω και θα κρατήσει πάνω από 55 C.

η οποία έχει καθοριστεί σε 20 * 115 = 2300Mhz - 2.30Ghz
Old 29ης Μαΐου 2008, 00:34
Μέλος Ομάδα

Έχω επίσης μία PC2100 DDR 256MB μνήμης RAM από τη Samsung και ένα δεύτερο PC3200 DDR 512MB μνήμης RAM από Nanya

ok im χρησιμοποιώντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να δείτε tempuratures μου.

υπάρχουν 3 σετ temps, ξέρω ό, τι οι δύο είναι, ξέρω τι είναι οι δύο πρώτες, αλλά ποιο είναι το 3ο, το υψηλό extremly:

temp 1: 40C - Motherboard temp
temp 2: 42C - CPU temp
temp 3: 91C - άγνωστος

δείχνει μου HDD temp και 39C

και επίσης δείχνει μια secpnd temp 1 σε 44γ

whats την υψηλή θερμοκρασία 3 όμως;
Old 29ης Μαΐου 2008, 03:14
Διαχειριστής Ομάδα

Threads συγχωνευθείσα, σας παρακαλώ να μην αρχίσει αυτό που είναι ουσιαστικά δύο αντίτυπα θέματα.

Ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29ης Μαΐου 2008, 05:14
Ομάδα Δωρητών

Πιθανότατα κάποια σκουπίδια temp δίνεται από Speedfan ή οτιδήποτε σας χρησιμοποιείτε. Για όσο χρονικό διάστημα σας CPU temp είναι εντάξει μην ανησυχείτε.

Πάνω από 10MHz κάθε φορά, επανεκκίνηση, να φροντίσουμε ώστε να λάβει υπόψη τα Windows. Μόλις νομίζετε ότι έχετε σταθερό, τρέχει κάτι απαιτητικό σαν ένα παιχνίδι ή Prime95 για να βεβαιωθείτε. Αν δεν έχει παγώσει, congrats.

Είμαι ανήσυχος, αν και, σχετικά με την μνήμη RAM. PC2100 τρέχει σε 266mhz, οπότε αυτό είναι μόνο για την ονομαστική 133mhz για το Northbridge. Που σημαίνει ότι είστε ήδη πιεστικά είναι πολύ όμορφη, ιδιαίτερα αν σας DRAM υψηλή σχέση. Είναι απίθανο θα έχετε πολύ μακρύτερα - Θα επενδύσει σε τουλάχιστον ένα 1GB ραβδί της καλής PC3200, τότε είστε καλή έως 400MHz.

Όσο για τη θερμότητα, που δεν θα ανεβαίνουν σημαντικά αν δεν αρχίσει να αυξάνεται με την τάση. Αλλά όπως είπα, οι "τρύπες" που αντιμετωπίζουν είναι πιθανό να σας RAM χτυπώντας τα όριά της, δεν σας επεξεργαστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 29ης Μαΐου 2008, 10:18
Μέλος Ομάδα

δεν έχω αριστερά μου και μόνο ως DRAM λόγος i dont καταλαβαίνω τι ακριβώς και για το πόσο μακριά μπορεί να πάει, lookin να επενδύουν σε ένα 1GB ραβδί για να ζεύγος μέχρι μου με 512MB ενότητα που ήδη υπάρχει, ο καθένας έχεις ένα για την πώληση;

ευχαριστώ για τις συμβουλές OCing, σε ποιο βαθμό πιστεύετε ότι η ενότητα 256MB πηγαίνετε νομίζεις ότι πας; 2.50Ghz έτσι αύξηση της τάξης του 25%, διότι ξέχασα ότι ένα από τα μπαστούνια του RAM ήταν αργή, oops lol, όλα φαίνεται να εξακολουθεί να λειτουργεί καλά.

i havent υπάρχει πουθενά BIOS μου για να δείξω ότι μπορεί να αλλάξει τις τάσεις, θα ήθελα να όσο το δυνατόν περισσότερο τις RAM μου, ξέρω ότι τα περισσότερα BIOS automaticully πάω σε ένα ασφαλές περιβάλλον για RAM
Old 29ης Μαΐου 2008, 10:21
Μέλος Ομάδα

Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια ιδέα, αυτό που θα μπορούσε να κάνει με μια παλιά PSU ανεμιστήρα, τράβηξα έξω από εκεί, δεν έχεις το τέλος όπως ήταν στο κασσιτεροκολλημένα και τα έχεις μόνο 2 καλωδίων.

κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει και να μου πείτε αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως ανεμιστήρα για πλήγμα στον θα ήταν καλό.
Old 29ης Μαΐου 2008, 22:35
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ μην ανοίξει μια PSU! Είναι πιθανόν να σε σκοτώσω - σοβαρά, οι πυκνωτές εκεί θα σας γόνου μυαλά.

Είστε ήδη προωθούν FSB είναι σοφός, αμφιβάλλω ότι θα είναι σε θέση να την προωθήσουν πολύ περισσότερο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε, αν θέλετε. Ίσως να αλλάξει DRAM σε αναλογία 1:1 ένα στιγμιότυπο έτσι δεν είστε πιέζοντας το RAM κάθε δυσκολότερο από ό, τι σας επεξεργαστή.

Όσο για το fan, απίθανο Αν δεν έχετε κάποιο ηλεκτροτεχνικού φόντο για να κάνετε το εργασίας ως ένα είδος molex αντιμετώπιση. Υποθέτω ότι ήταν κάτι που συνδέεται μέσω ιδιόκτητο.
Old 30ης Μαΐου 2008, 00:30
Μέλος Ομάδα

ooops shouldn't του ανοίξει, lol. hadnt θα έχουν συνδεθεί για τουλάχιστον ένα μήνα και μισό
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.