kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Túlhajtási és hőt.

Reply

Téma eszközök
Old Május 28, 2008, 16:03
Csoport tagja

Default Túlhajtási és hőt.

Én jelenleg használ egy Intel Celeron 2,00 GHz socket 478 processzor.

még mindig van raktáron hűtőborda, és hasn't eltávolították, vagy játszottak együtt, így a mint ahogy kijött a gyár

Én jelenleg a túlhúzás 2.30Ghz elsõ overclock, a helyzet az, hogy meddig van srácok hiszem, lehetne még biztonságosan készlet hűtőborda és a hűvösebb, én csak szeretnék még egy kis levet présel ki az egészet, mikor 2.00GHz, amikor ideling A temp lement kb 39-40 C esetleg több, ha túlhajtott megy egész úton vissza előtti tuningolás temps 39-40 C, mi lenne a maximum ajánlott tempurature menjek fel, a max tudok Volt már a temp-ig az állomány sebessége 47 C, hanem azért, mert amit a CPU ventilátor mindig teljes sebességgel.

és tud valaki mondani, hogy mi az a CPU: dram arány, nem vagyok benne biztos, hogy mi ez bármilyen answears:

A lehetőségek ez ad nekem is valami ilyesmi:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

any info would be great thanks.

tudna valaki legyen szíves mondja meg, mi a biztonságos overclock lenne, és mi legyen a max hőmérsékletű legyen, mert a kora ez a feldolgozó, én is akarom, hogy ez egy kicsit hosszabb ideig vele.

ha van bármilyen további infó el kell mondanom, akkor csak szólj
Old Május 28, 2008, 17:13
Donor Group

Hagyjuk a DRAM arányt csak ha tisztességes RAM.

Max temp? Uh, te egy Celeron, akkor jó kb 65-70C terhelés max. Szóval van egy darabig megy. A szép dolog a költségvetés CPU, hogy van jó szorzók, bérlet ön OC is, de általában nem nagyon elnéző a feszültség, és néha FSB változásokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 29, 2008, 00:30
Csoport tagja

tud valaki ajánlani, amit meg kell határoznia azt is GHz-ben, én ki tudja mi a multiplyer lesz utána, csak tudniuk kell, hogy az emberek mit gondolnak, mint Ön is tudja, mennyivel több hőt talán nézd meg, én megpróbálom és tartsa meg abban, hogy több mint 55 C -

Jelenleg határidő 20 * 115 = 2300MHz - 2.30Ghz
Old Május 29, 2008, 00:34
Csoport tagja

nekem is van egy 256MB PC2100 DDR RAM-mal tett Sámson és egy második 512MB PC3200 DDR RAM-mal által Nanya

ok im használ fordulatszámú ventilátor jelenjenek meg tempuratures.

van 3 készlet temps, tudom, mi ketten, én tudom, mi az első kettő, de mi van a 3., a rendkívül magas:

temp 1: 40C - Alaplap temp
temp 2: 42C - CPU temp
temp 3: 91c - ismeretlen

azt mutatja, az én HDD temp is 39C

és azt is mutatja, a secpnd temp 1 at 44C

izé a magas hőmérsékletű 3 igaz?
Old Május 29, 2008, 03:14
Administrator Group

Threads egyesültek, kérjük ne kezdje, amit lényegében párhuzamos témákat.

Köszönöm.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 29, 2008, 05:14
Donor Group

Valószínűleg néhány szemetet temp által Speedfan vagy bármit is használ. Mindaddig, amíg a CPU temp rendben ne aggódj.

Akár azt 10MHz minden alkalommal, reboot, győződjön meg arról, hogy kap-ba Windows. Miután úgy gondolod, hogy ez stabil, fuss valami igényesebb, mint egy játék vagy Prime95 a biztonság kedvéért. Ha ez nem fagyasztható, gratulálok.

Aggódom, mégis, az Ön RAM. PC2100 at 266MHz fut, így csak névleges 133MHz az északi híd. Ami azt jelenti, ha már nyomja rá elég messze, különösen, ha a DRAM arány magas. Nem valószínű, kapsz sokkal messzebb - Szeretném befektetni legalább egy 1 GB-os bot jó PC3200, akkor jó lesz egészen 400MHz.

Ami a hő-, hogy nem megyek fel, ha nem kezdődik jelentősen növeli a feszültséget. De mint mondtam, minden "lyukak" futtatja a valószínűleg a KOS ütő a korlátai, nem a CPU-t.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Május 29, 2008, 10:18
Csoport tagja

Nem nekem van hagytam a DRAM arányt egyedül én dont ért pontosan mi az és meddig mehet, keresem, hogy fektessen be egy 1 GB-os botot, hogy pár fel az én 512mb modul már ott valaki van egy eladó?

köszönöm a tanácsokat OCing, milyen messze Mit gondol a 256mb modul megy gondolja, hogy megy? 2.50Ghz így a 25%-os növekedést, mert elfelejtettem, hogy az egyik rúd RAM lassú volt, hoppá lol, ez még mind működésében ez finom.

i havent talált sehova BIOS kell mutatnia, hogy meg tudom változtatni feszültség, szeretném a legtöbbet kihozni az én RAM-mal, tudom, hogy a legtöbb BIOS automaticully megy egy biztonságos beállítás RAM
Old Május 29, 2008, 10:21
Csoport tagja

csinál akárki volna akármi eszme, mire vagyok képes egy régi PSU fan, én húzta ki onnan kapta, hogy nincs vége, mivel volt forrasztani, és csak annak van 2 kábelek.

bárki, aki tudna segíteni, és mondd meg, ha lehet használni, mint egy rajongó robbantani az jó lenne.
Old Május 29, 2008, 22:35
Donor Group

Soha ne nyissa ki a tápegység! Valószínűleg megölni - komolyan, a kondenzátorokat nem lesz megpirítjuk az agyadat.

Te már kinyomni FSB bölcs, kétlem, hogy te képes lesz arra, hogy álljon, hogy sokkal tovább, de megpróbálhatod ha akarod. Lehet, hogy a változó, hogy a DRAM arány helyett 1:1 lövés Szóval nem nyomja a RAM minden nehezebb, mint a CPU-t.

Ami a ventilátor, nem valószínű, kivéve, ha Van néhány elektrotechnikai hátteret beizzítanod valamiféle molex foglalkozik. Azt hiszem, ez volt keresztül csatlakozik valami védett.
Old Május 30, 2008, 00:30
Csoport tagja

ooops kellet az kinyitotta lol. ez hadnt csatlakoztatni, a legalább egy másfél hónap
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Asus ATI 4.870 1GB Heat Kiadás dsaliba Grafikus kártyák és monitorok 3 Szeptember 25, 2009 13:40
Miért laptop hőt a sok? hitman0042 Laptopok, PDA-k & Mobiles 7 3. december 2008 09:39
CPU hő Aners92 Processzorok, alaplapok és RAM 1 21. január 2008 15:24
Hő-szonda louhmaylin Processzorok, alaplapok és RAM 5 9. január 2008 19:11
Heat sink tulajdonosa ghbnic Processzorok, alaplapok és RAM 4 31. december 2007 16:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.