פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

Overclocking ואת החום.

Reply

שרשרת כלים
Old 28 מאי 2008, 16:03
חבר קבוצת

אני משתמשת Intel Celeron 2.00Ghz Socket 478 מעבד.

עדיין יש מלאי קירור, ו hasn't הוסר או שיחק על עם, כל כך פשוט כמו שזה שלה יצא את המפעל

אני כרגע על 2.30Ghz overclocking overclock הראשון שלי, העניין הוא, כמה רחוק אתה חושב חבר 'ה אני יכול להשיג בבטחה על חום הכיור מניות קריר, אני רק רוצה לסחוט מיץ יותר מזה, כאשר ב 2.00Ghz כאשר ideling , את זמני ירדו סביב 39 - 40 C אולי יותר, כאשר overclocked זה הולך כל הדרך בחזרה למטה מראש Overclocking temps 39-40 C, מה יהיה מקסימום ממליצים tempurature אני צריך לעלות את מקסימום אני יכול אי פעם לקבל את זמני עד מהירות על המניה היה 47 C אבל thats כי המאוורר מעבד תמיד במלוא המהירות.

ו מישהו יכול להגיד לי מה הוא מעבד: יחס DRAM, אני לא בטוח מה זה כל answears:

האפשרויות שזה נותן לי הם משהו כזה:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

כל מידע יהיה תודה רבה.

בבקשה מישהו יכול לומר לי מה overclock בטוח יהיה, ומה צריך להיות מקסימום להיות זמני, לגיל מעבד זה, אני עדיין רוצה את זה קצת יותר עם זה.

אם יש עוד מידע אני צריכה לספר לכם אז רק לשאול
Old 28 מאי 2008, 17:13
קבוצת תורמים

לעזוב את יחס ה-DRAM לבד אם יש לך זיכרון RAM הגון.

טמפ מקסימלי? אה, אתה על Celeron, אתה טוב על 65-70C עומס מרבי. אז יש לך זמן ללכת. הדבר הנחמד על המעבדים התקציב הם מכפילי גבוה, ומאפשרות לך OC טוב, אבל נוטים להיות מאוד לא סובלנית של מתח ולפעמים השינויים FSB.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 29 מאי 2008, 00:30
חבר קבוצת

מישהו יכול להמליץ על מה אני צריכה להגדיר את זה גם ב Ghz, אני יכול להבין מה multiplyer יהיה אחר כך, רק צריך לדעת מה אנשים חושבים, כפי שאתה ודאי יודע, כמה הרבה יותר חום זה יכול לבדוק, אני הולך לנסות ולשמור אותו עומד מעל 55 ק

כרגע נקבע 20 * 115 = 2300Mhz - 2.30Ghz
Old 29 מאי 2008, 00:34
חבר קבוצת

יש לי גם אחד DDR 256MB PC2100 של זיכרון RAM מתוצרת סמסונג שנייה PC3200 DDR 512MB של RAM מתוצרת Nanya

אישור IM באמצעות מהירות המאוורר להראות tempuratures שלי.

יש 3 קבוצות של temps, אני יודע מה הם שני, אני יודע מה הם שני הראשונים, אבל מה זה ה -3, extremly הגבוהה:

temp 1: 40C - זמני Motherboard
temp 2: 42C - CPU temp
3 Temp: 91C - לא ידוע

זה מראה זמני HDD שלי גם 39C

וגם מראה טמפ secpnd 1 ב 44C

Whats the temp גבוה פי 3?
Old 29 מאי 2008, 03:14
מנהל קבוצת

האשכולות הממוזג, בבקשה לא להתחיל מה הם בעצם נושאים כפולים.

תודה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 מאי 2008, 05:14
קבוצת תורמים

בטח איזה שטויות הזמניים שניתנו על Speedfan או מה אתה משתמש. כל עוד טמפ המעבד שלך בסדר אל תדאג.

את זה על ידי 10mhz כל הזמן, לאתחל, לוודא שהיא מקבלת לתוך Windows. ברגע שאתה חושב שיש לך את זה יציב, בדרישה להפעיל משהו כמו משחק או Prime95 כדי לוודא. אם זה לא להקפיא, Congrats.

אני מודאג, למרות, על זיכרון RAM שלך. PC2100 רץ 266Mhz, אז זה רק כדי דורג 133MHz ב Northbridge. וזה אומר שאתה כבר הקשה על זה די רחוק, במיוחד אם יחס ה-DRAM שלך הוא גבוה. זה לא סביר שתקבל הרבה יותר רחוק - הייתי להשקיע לפחות מקל 1GB של PC3200 טוב, אז אתה טוב עד 400MHz.

באשר לחום, כי לא יעלה באופן משמעותי, אלא אם כן אתה מתחיל להגביר את המתח. אבל כמו שאמרתי, כל החורים "" אתה נתקל נוטים להיות זיכרון RAM להכות את גבולותיו שלך, לא המעבד שלך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 29 מאי 2008, 10:18
חבר קבוצת

לא נותר לי יחס ה-DRAM שלי לבד כמו dont אני מבין בדיוק על מה ועל כמה רחוק הוא יכול ללכת, מחפש להשקיע מקל 1GB זוג עם מודול 512MB שלי כבר שם, יש מישהו אחד למכירה?

תודה על העצה OCing, כמה רחוק אתה חושב את המודול 256MB ללכת אתה חושב שזה הולך? 2.50Ghz כך גידול של 25% כי שכחתי כי אחד מקלות של RAM שלי היה איטי, אופס lol, כל זה עדיין נראה בסדר רץ.

havent מצאתי בשום מקום ב-BIOS שלי כדי להראות שאני יכול לשנות את המתחים, אני רוצה להפיק את המרב של זיכרון RAM שלי, אני יודע כי רוב ה-BIOS automaticully ללכת להגדרה בטוח עבור זיכרון RAM
Old 29 מאי 2008, 10:21
חבר קבוצת

האם מישהו יש מושג, מה אני יכול לעשות עם מאוורר PSU הישן, משכתי אותו משם, יש אין סוף שלה כפי שהיה מולחם פנימה שלה יש רק 2 כבלים.

מי יכול לעזור ולהגיד לי אם אפשר להשתמש כמו מניפה לפוצץ ב יהיה טוב.
Old 29 מאי 2008, 22:35
קבוצת תורמים

מעולם לא לפתוח PSU! זה עלול להרוג אותך - ברצינות, הקבלים שם ומטגנים יהיה המוח שלך.

אתה כבר דוחף אותו FSB חכם, אני בספק אם תוכל לדחוף את זה הרבה יותר אבל אתה יכול לנסות אם אתה רוצה. אתה יכול לתת שינוי כי יחס ה-DRAM 1:1 זריקה כדי כך שאתה לא דוחף את ה-RAM יותר חזק מכל מעבד שלך.

לגבי המאוורר, לא סביר אלא אם יש לך קצת רקע להנדסת חשמל כדי לקבל את זה עובד כמעין עסקה molex. אני מתאר לעצמי שזה היה מחובר דרך קניינית משהו.
Old 30 מאי 2008, 00:30
חבר קבוצת

ooops shouldn't של פתח אותו lol. זה היה מחובר לחשמל hadnt לפחות חודש וחצי
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.