mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Overclocking ir šilumos.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 28, 2008, 16:03
Narys

Default Overclocking ir šilumos.

Aš šiuo metu naudoja Intel Celeron 2.00GHz Socket 478 procesorius.

vis dar turime sandėlyje HEATSINK ir hasn't buvo pašalintas arba turėjo kažkas, todėl jos taip pat, kaip jis atėjo iš gamyklos

Aš šiuo metu įsijungimas į 2.30Ghz mano pirmasis overclock, yra tai, kiek jūs vaikinai, manau, galėtų saugiai patekti į biržos šilumos kriauklė ir šaldytuvas, i just wanna išspausti šiek tiek daugiau sulčių iš to, jei bent 2.00GHz kai ideling , temperatūra sumažėjo iki maždaug 39-40 C gal ir daugiau, kai ji važiuoja Overclocked visą kelią atgal, nustatantis pasirengimo įsijungimas temps 39-40 C, kas bus max rekomenduoti tempurature turėčiau eiti į, max galėčiau kada nors temp iki sandėlyje greitis buvo 47 C, bet thats nes procesoriaus ventiliatorius visada visu greičiu.

ir gali ką nors pasakyti, kas yra CPU: DRAM ratio, aš nežinau, kas tai yra bet answears:

galimybes ji suteikia man yra kažkas panašaus į tai:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

bet kokia informacija būtų didelis ačiū.

Prašome kas gali pasakyti, kokie saugus overclock bus, ir kokia turėtų būti max temp gali būti, kad šis procesorius amžiaus, aš vis tiek norite turėti šį šiek tiek ilgiau su juo.

jei yra daugiau info norėčiau pasakyti, tada tiesiog paklausti
Old Gegužė 28, 2008, 17:13
Donorų grupės

Palik DRAM ratio tik jei turite padorų RAM.

Max temp? Uh, you're on Celeron, jūs gerai apie 65-70C Maksimali apkrova. So you've got nors eiti. Gražus dalykas apie biudžeto procesoriai yra jos aukštas daugiklis, leidžia jums gerai organizuotą nusikalstamumą, tačiau paprastai negali būti labai tolerantiškas įtampos ir kartais FSB pakeitimų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 29, 2008, 00:30
Narys

can anyone recommend ką reikia nustatyti, kad jis per daug GHz, galiu dirbti, kokie multiplyer bus po to, tiesiog reikia žinoti, ką žmonės galvoja, kaip jūs žinote, kiek daug šilumos ji galėtų patikrinti, einu pabandyti ir saugo ją nuo minties nei 55 C.

šiuo metu nustatytas 20 * 115 = 2300MHz - 2.30Ghz
Old Gegužė 29, 2008, 00:34
Narys

Aš taip pat turiu vieną DDR 256MB PC2100 RAM padarytą Samsung "ir" antrą DDR 512MB PC3200 RAM padaryta Nanya

Gerai im naudojant greičio ventiliatorius rodyti mano tempuratures.

yra 3 komplektai temps, aš žinau, kas dvi, aš žinau, kas pirmieji du yra, bet kas yra 3rd, jos ypač ekstremalių aukštas:

Temp 1: -40 - plokštės temperatūra
Laikina 2: 42C - CPU temp
temp 3: 91c - Nežinoma

Ji rodo mano HDD temperatūra taip pat 39C

ir taip pat rodo secpnd Temp 1 d. 44C

Kas aukšta temperatūra 3 nors?
Old Gegužė 29, 2008, 03:14
Administrator Grupė

Temos sujungtos, please don't start kas iš esmės yra dubliuoti temos.

Ačiū.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 29, 2008, 05:14
Donorų grupės

Galbūt kai kurie šiukšles temp pateiktas Speedfan ar ką jūs naudojate. Tol, kol jūsų CPU temp yra gerai, nesijaudinkite.

Iki jį 10MHz, kiekvieną kartą iš naujo paleisti kompiuterį, įsitikinkite, kad jis pateko į "Windows". Kai manote, kad jis būtų stabilus, reikalaudama paleisti kažką panašaus žaidimą arba Prime95 įsitikinti. Jei jis nėra užšaldyti, congrats.

Man neramu, nors, apie savo atminties. PC2100 eina ne 266MHz, todėl įvertinti tik iki 133MHz dėl Northbridge. Tai reiškia, jūs jau paspausti tai gana daug, ypač jei jūsų DRAM santykis yra didelis. Mažai tikėtina, gausite daug kuo toliau - Norėčiau investuoti ne mažiau kaip 1GB Stick geros PC3200, tada jums gerai iki 400MHz.

Kalbant apie šilumą, kad tai ne eiti iš esmės kol pradėsite padidinti įtampą. Bet kaip sakiau, jokių "skylių" paleisti į greičiausiai bus jūsų atminties pradeda savo ribas, o ne procesoriaus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 29, 2008, 10:18
Narys

Ne Aš kairėje mano DRAM ratio tik kaip i dont suprasti, ką jos ir kaip toli ji gali eiti, lookin investuoti į 1GB kortelę suporuoti su mano 512MB modulis jau ten, bet turiu viena pardavimui?

Ačiū dėl OCing, patarimai, kiek manote 256MB modulis go do you think it go? 2.50GHz, kad 25% daugiau, nes aš pamiršau, kad vienas iš mano lazdos RAM buvo lėtas, Oi lol, viskas vis dar atrodo, kad veikia puikiai.

i havent niekur mano BIOS rodo, kad aš galiu pakeisti įtampų, Aš noriu gauti maksimalią naudą iš savo atminties, aš žinau, kad dauguma BIOS automaticully pereiti į saugią nustatymas RAM
Old Gegužė 29, 2008, 10:21
Narys

Ar kas nors turite idėją, ką galėjau daryti su sena PSU ventiliatoriaus, i traukti ją iš ten jos pateko be galo, nes jis buvo prilituotos ir jos gavo tik 2 laidai.

bet kas galėtų padėti ir pasakyti, jei ji galima naudoti kaip ventiliatorius įpūsti būtų gerai.
Old Gegužė 29, 2008, 22:35
Donorų grupės

Niekada atverti PSU! Jis gali tave užmušti - sunkiai, ten bus mailius jūsų smegenys iš kondensatorių.

Jūs jau stumti ji FSB išmintingą, aš abejoju, galėsite stumti gerokai toliau, bet galite pabandyti, jei norite. Galite duoti keičiasi, kad DRAM santykis 1:1 ugnis, todėl jūs nesate stūmimas RAM bet sunkiau nei savo procesorius.

Kaip ventiliatorius, mažai tikėtina, nebent turite kai elektros inžinerijos pagrindas ją gauti darbo, kaip kai kurie Molex spręsti rūšiuoti. Įsivaizduoju, jis buvo prijungtas nors nuosavybe.
Old Gegužė 30, 2008, 00:30
Narys

Ooops shouldn't ir atidarė Lol. jis hadnt buvo prijungtas bent mėnesį ir pusę
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XFX ATI 4.870 1GB Šilumos numeris dsaliba Graphics Cards & Monitoriai 3 25 rugsėjis 2009 13:40
Kodėl mano nešiojamas šilumos iki kiek? hitman0042 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 3 gruodis 2008 09:39
CPU šilumos Aners92 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 21 sausis 2008 15:24
Šilumos zondas louhmaylin CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 9 sausis 2008 19:11
Heat Sink savininkas ghbnic CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 31 gruodis 2007 16:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.