mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Overclocking un siltumu.

Reply

Thread Tools
Old Maijs 28, 2008, 16:03
Loceklis

Default Overclocking un siltumu.

i am pašlaik izmanto Intel Celeron 2.00GHz socket 478 processor.

tas joprojām saņēma akciju Heatsink, un hasn't aizvests vai spēlē par ar, tāpēc tās, tāpat kā tas bija no rūpnīcas

Es šobrīd overclocking uz 2.30Ghz mana pirmā OVERCLOCK, lieta ir, cik tālu jūs puiši domājat es varētu saņemt droši par krājumu siltuma izlietne un dzesētāja, es tikai gribu izspiest dažas vairāk sulas no tam, kad ir 2.00GHz, kad ideling , temp samazinājās līdz aptuveni 39-40 C varbūt vairāk, ja overclocked to iet visu ceļu atpakaļ līdz iepriekšējā overclocking temps 39-40 C, kādi būtu max ieteikt tempurature man jāiet līdz, maks es varētu jebkad temp līdz fondu ātrums bija 47 C, bet thats jo CPU ventilators vienmēr ir pilnā ātrumā.

un var kāds man pateikt, kas ir CPU: drams attiecība, es neesmu pārliecināts, kas šis ir jebkurš answears:

iespējas tas sniedz man ir kaut kas līdzīgs šim:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

jebkura info būtu liels paldies.

Lūdzu varētu kāds man pateikt, ko droši OVERCLOCK būtu, un kas būtu max temp ir, vecums Šis pārstrādātājs uzskatīja, es joprojām vēlas, lai būtu šis mazliet ilgāk ar to.

ja ir vairāk info es jums saku, tad vienkārši pajautājiet
Old Maijs 28, 2008, 17:13
Donors Group

Atstāt DRAM attiecības tikai tad, ja jums ir pienācīgas RAM.

Max temp? Uh, jūs par Celeron, jūs esat labs aptuveni 65-70C max slodzes. Tātad tev, bet iet. Jauka lieta par budžetu CPU ir viņiem ir augstas veidotājiem, ļaujot jums OC labi, bet mēdz būt ļoti toleranta sprieguma un dažreiz FSB izmaiņām.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 29, 2008, 00:30
Loceklis

var kāds ieteikt, kas man būtu noteikts pārāk GHz, es varu strādāt, kādi multiplyer būs pēc tam, vienkārši ir jāzina, ko cilvēki domā, kā jūs zināt, cik daudz siltuma tas varētu apskatīt, i am gatavojas izmēģināt un glabājiet to no došanās virs 55 C.

šobrīd noteikts 20 * 115 = 2300MHz - 2.30Ghz
Old Maijs 29, 2008, 00:34
Loceklis

Man arī ir viena DDR 256MB PC2100 RAM, ko samsung un otrais DDR 512MB PC3200 RAM, ko Nanya

ok im izmantojot ātrums ventilatora rādīt manas tempuratures.

ir 3 komplekti temps, es zinu, kādi divi ir, es zinu, ko pirmās divas, bet to, kas ir 3, tā extremly augstas:

Temp 1: 40C - Motherboard temp
temp 2: 42C - CPU temp
temp 3: 91C - Unknown

tas liecina mana HDD temp, kā arī 39c

un arī rāda secpnd temp 1 at 44.C

whats augstas temp 3 ja?
Old Maijs 29, 2008, 03:14
Administrator Group

Threads apvienotas, lūdzu, nesāciet to, kas būtībā ir dublēt tēmas.

Pateicība.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 29, 2008, 05:14
Donors Group

Iespējams, daži muļķības temp, ko Speedfan vai kāds jūs izmantojat. Kamēr jūsu CPU temp ir OK, nav jāuztraucas.

Līdz tai 10MHz katru reizi, reboot, pārliecinieties, ka tā nonāk Windows. Kad jūs domājat, ka jums ir tas stabili, palaist kaut ko prasa, piemēram, spēles vai Prime95 pārliecināties. Ja tas nav iesaldētu, congrats.

Es esmu noraizējies, tomēr par savu RAM. PC2100 iet uz 266MHz, tāpēc tas ir tikai reitingu uz 133MHz par NORTHBRIDGE. Kas nozīmē, jūs jau nospiežot to diezgan daudz, īpaši, ja jūsu DRAM attiecība ir augsta. Tas ir maz ticams, jūs saņemsiet daudz tālāk - Es vēlētos ieguldīt vismaz 1GB stick labas PC3200, tad jūs esat labi līdz 400MHz.

Kā siltums, kas neko pat būtiski, ja sākat palielināt spriegumu. Bet kā jau teicu, jebkurš "caurumu" jūs satikt, iespējams, jūsu RAM sišanu savas robežas, nav jūsu CPU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 29, 2008, 10:18
Loceklis

ne man ir atstājuši manu DRAM ratio tikai kā i dont saprast, ko tieši tā un cik tālu tas var iet, lookin ieguldīt 1GB stick savienot pat ar maniem 512mb modulis jau tur, anyone got one pārdošanā?

thanks konsultācijas par OCing, cik tālu jūs domājat 256mb modulis iet, jūsuprāt, iet? 2.50Ghz tik 25% pieaugumu, jo es aizmirsu, ka viens no manas kartes RAM bija lēna, oops lol, tas viss vēl šķiet darbojas labi.

i havent atrast jebkur manā BIOS, lai pierādītu, ka varu mainīt spriegumu, es vēlos iegūt visvairāk no mana RAM, es zinu, ka lielākā daļa BIOS automaticully iet uz drošu iestatījumu RAM
Old Maijs 29, 2008, 10:21
Loceklis

Vai kāds ir kāda ideja, ko es varētu darīt ar veco PSU ventilators, i velk to ārā no turienes, tā saņēma no beigām, kā tas bija pielodēti un tās ieguva tikai 2 kabeļi.

ikviens, kas varētu palīdzēt un pateikt man, vai ir iespējams to izmantot kā ventilators izpūst ar būtu labi.
Old Maijs 29, 2008, 22:35
Donors Group

Nekad atvērt PSU! Tas varētu nogalināt jums - nopietni, tur būs mazuļi jūsu prātus no kondensatori.

Jūs jau spiežot to uz FSB gudrs, es šaubos, jūs varēsiet to virzīt to daudz vairāk, bet varat izmēģināt, ja jūs vēlaties. Jūs varētu dot mainās, ka DRAM attiecība ir 1:1 shot tik tu neesi spiežot RAM jebkurā grūtāk nekā jūsu CPU.

Attiecībā uz ventilatoru, maz ticams, ja tev ir daži elektrotehnika fons, lai saņemtu to, kas strādā par sava veida molex darījumu. Es domāju, tas bija saistīts ar kaut ko īpašumtiesībām.
Old Maijs 30, 2008, 00:30
Loceklis

Ooops shouldn't atvēršanas tā lol. tā hadnt ir plugged in vismaz mēnesi un pusi
Reply

Register

Bookmarks