az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Overclocking ve ısı.

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 16:03 28
Üye Grubu

Default Overclocking ve ısı.

Şu anda bir Intel Celeron 2.00GHz soket 478 işlemci kullanıyorum.

hala ve stok soğutucu var olduğunu kaldırıldı hasn't veya yaklaşık oynanır, bu yüzden tıpkı fabrika çıktı

Şu anda 2.30Ghz için, şey, ne kadar siz yapmak benim ilk overclock overclock am i güvenle stok soğutucu ve soğutucu almak üstünde düşünüyorum, ben sadece bu, ne zaman 2.00GHz zaman, ideling biraz daha fazla suyu dışarı sıkmak istiyorum , temp yaklaşık 39-40 C belki de daha fazla, ne zaman geri öncesi tüm yol gidiyor-39-40 C temps overclock, ne tempurature ben çıkıp maksimum tavsiye olurdu overclock aşağı gitti için, max I could Hiç için geçici kalkmak çünkü CPU yelpaze her zaman tam hızda olan stok hızına 47 C but thats oldu.

ve kimse ne bir CPU: Dram oranı, emin değilim bu ne herhangi bir answears: Bana söyleyebilirsin

bana böyle bir şey verir seçenekleri:

1.00:1.00
1.00:1.33
1.00:1.66

herhangi bir bilgi sayesinde büyük olacaktır.

lütfen herkes güvenli bir overclock ne olacağını söyleyebilirsiniz, ne maksimum geçici olması gerektiğini, bu işlemcinin yaş için, hala biraz bunun için uzun onunla istiyorum.

varsa daha fazla bilgi i sonra sadece size sormak gerekir
Old Mayıs 2008, 17:13 28
Bağış Grubu

Yalnız eğer iyi RAM var DRAM oranı bırak.

Max temp? Uh, bir Celeron üzerinde iseniz, yaklaşık 65-70C için maksimum yük good. Böylece gitmek için bir süre var. Bütçe işlemciler hakkında güzel bir şey onlar iyi OC size izin yüksek çarpanları var, ama çok gerilim ve bazen FSB değişiklikleri hoşgörülü olamaz eğilimindedir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 29 Mayıs 2008, 00:30
Üye Grubu

gibi, nasıl daha fazla ısı check it out olabilir, deneyeceğim biliyor olabilir kimse ben de Ghz içinde ne belirlesin tavsiye edebilir, ne i multiplyer olacak sonradan hesaplayabilir, sadece insanların ne düşündüğünü bilmek gerekir ve 55 C üzerinde gitmekten keep it

şu anda 20 * 115 = 2300Mhz bozmak - 2.30Ghz
Old 29 Mayıs 2008, 00:34
Üye Grubu

i da bir DDR RAM ve RAM Nanya tarafından yapılan ikinci bir DDR 512MB PC3200 Samsung tarafından yapılan 256MB PC2100 var

im benim tempuratures göstermek için fan hızını kullanarak ok.

temps orada 3 setleri, ben, ben ne ilk iki biliyorum, ama ne 3rd, onun extremly yüksek ne iki biliyorum:

temp 1: 40C - Anakart temp
temp 2: 42C - CPU temp
temp 3: 91C - bilinmeyen

buna da 39C benim HDD temp gösterir

ve ayrıca 44C bir secpnd geçici 1 gösterir

yüksek ısıda 3 rağmen whats?
Old 29 Mayıs 2008 03:14,
Yönetici Grubu

Ipler, lütfen temelde konuları çoğaltmak vardır başlamaz birleşti.

Teşekkürler.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Mayıs 2008, 05:14
Bağış Grubu

Muhtemelen çöp temp SpeedFan tarafından veya verilen size ne kullanıyorsunuz. Sürece CPU temp endişelenmeyin is OK.

Her zaman, yeniden doğmuş gibi o 10MHz tarafından, Yukarı Windows içine alır emin olun. Bir kez bunu kararlı, emin olmak için bir oyun veya Prime95 gibi zorlu çalıştırmak var. Eğer, congrats donma yok.

Ben, gerçi, RAM endişeleniyorum. PC2100 266MHz, yani sadece 133MHz için kuzey köprüsü üzerinde puan's çalışır. Hangi zaten oldukça uzakta, özellikle eğer DRAM oranı yüksek olup basarak anlamına gelir. Bu size çok uzak alırsınız olası's - İyi PC3200 bir çubuk en az 1GB, sonra sizi kadar 400MHz'e good yatırım olacaktır.

Isı gelince, bu ölçüde sürece gerilim artan başlamak kadar dönmeyeceğim. Ama ben gibi, sen girmek herhangi bir "delik" RAM sınırları vurmak değil, işlemci olma olasılığı olduğunu söyledi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 29 Mayıs 2008, 10:18
Üye Grubu

no i i dont tam olarak ne onun ve ne kadar uzak, bir 1GB sopa benim 512mb modülü ile eşleştirmek için yatırım lookin orada zaten gidebiliriz anlamak benim DRAM oranı tek başına kaldı, herkes bir satılık var mı?

teşekkür OCing, üzerinde ne kadar ileri 256mb modülü gidiyor sanıyorsun gitmek düşünüyorsunuz tavsiye? 2.50Ghz kadar% 25 artış çünkü bir RAM benim sopa yavaştı unuttum, lol oops, hepsi hala çalışıyor gibi görünüyor.

i havent hiçbir yerde BIOS ki gerilimler değiştirebilirsiniz göstermek bulundu, ben en benim RAM almak istiyorum, en BIOS automaticully RAM güvenli bir ayar gitmek biliyorum
Old 29 Mayıs 2008, 10:21
Üye Grubu

olarak da lehimli olduğunu ve sadece 2 kablo var kimse yok bir fikrin var, ben eski bir PSU fan ile neler yapabileceğini, orada onu çıkardı, onun sonu var.

kim yardımcı olabilir ve eğer bir fan iyi olurdu içinde darbe olarak kullanmak mümkündür söylemek beni kimse.
Old 29 Mayıs 2008, 22:35
Bağış Grubu

Hiç bir PSU açın! Sizi öldürmek için muhtemelen - ciddiye orada olacak yavru beynini de kapasitörler.

Henüz FSB bilge iterek konum, sana çok daha doğru itin yapabileceksiniz şüphe ama isterseniz deneyebilirsiniz. Böylece herhangi bir RAM CPU daha sert itmek değilseniz 1:1 bir atış o DRAM oranı değişen verebilir.

Fan için, muhtemel olarak siz bunu Molex anlaşma çeşit olarak görev almak için bazı elektrik mühendisliği arka plan var. Ben bir şey mülkiyet üzerinden bağlanmış olduğunu hayal.
Old Mayıs 2008, 00:30 30
Üye Grubu

Ooops bir shouldnt it lol açtı. onun için takılı kez hadnt ayda en az bir buçuk de
Reply

Register

Bookmarks