![]() |
|
| |||
| |||
| Şu anda bir Intel Celeron 2.00GHz soket 478 işlemci kullanıyorum. hala ve stok soğutucu var olduğunu kaldırıldı hasn't veya yaklaşık oynanır, bu yüzden tıpkı fabrika çıktı Şu anda 2.30Ghz için, şey, ne kadar siz yapmak benim ilk overclock overclock am i güvenle stok soğutucu ve soğutucu almak üstünde düşünüyorum, ben sadece bu, ne zaman 2.00GHz zaman, ideling biraz daha fazla suyu dışarı sıkmak istiyorum , temp yaklaşık 39-40 C belki de daha fazla, ne zaman geri öncesi tüm yol gidiyor-39-40 C temps overclock, ne tempurature ben çıkıp maksimum tavsiye olurdu overclock aşağı gitti için, max I could Hiç için geçici kalkmak çünkü CPU yelpaze her zaman tam hızda olan stok hızına 47 C but thats oldu. ve kimse ne bir CPU: Dram oranı, emin değilim bu ne herhangi bir answears: Bana söyleyebilirsin bana böyle bir şey verir seçenekleri: 1.00:1.00 1.00:1.33 1.00:1.66 herhangi bir bilgi sayesinde büyük olacaktır. lütfen herkes güvenli bir overclock ne olacağını söyleyebilirsiniz, ne maksimum geçici olması gerektiğini, bu işlemcinin yaş için, hala biraz bunun için uzun onunla istiyorum. varsa daha fazla bilgi i sonra sadece size sormak gerekir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yalnız eğer iyi RAM var DRAM oranı bırak. Max temp? Uh, bir Celeron üzerinde iseniz, yaklaşık 65-70C için maksimum yük good. Böylece gitmek için bir süre var. Bütçe işlemciler hakkında güzel bir şey onlar iyi OC size izin yüksek çarpanları var, ama çok gerilim ve bazen FSB değişiklikleri hoşgörülü olamaz eğilimindedir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| gibi, nasıl daha fazla ısı check it out olabilir, deneyeceğim biliyor olabilir kimse ben de Ghz içinde ne belirlesin tavsiye edebilir, ne i multiplyer olacak sonradan hesaplayabilir, sadece insanların ne düşündüğünü bilmek gerekir ve 55 C üzerinde gitmekten keep it şu anda 20 * 115 = 2300Mhz bozmak - 2.30Ghz |
|
| |||
| |||
| i da bir DDR RAM ve RAM Nanya tarafından yapılan ikinci bir DDR 512MB PC3200 Samsung tarafından yapılan 256MB PC2100 var im benim tempuratures göstermek için fan hızını kullanarak ok. temps orada 3 setleri, ben, ben ne ilk iki biliyorum, ama ne 3rd, onun extremly yüksek ne iki biliyorum: temp 1: 40C - Anakart temp temp 2: 42C - CPU temp temp 3: 91C - bilinmeyen buna da 39C benim HDD temp gösterir ve ayrıca 44C bir secpnd geçici 1 gösterir yüksek ısıda 3 rağmen whats? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ipler, lütfen temelde konuları çoğaltmak vardır başlamaz birleşti.
| |||
| |||
| Muhtemelen çöp temp SpeedFan tarafından veya verilen size ne kullanıyorsunuz. Sürece CPU temp endişelenmeyin is OK. Her zaman, yeniden doğmuş gibi o 10MHz tarafından, Yukarı Windows içine alır emin olun. Bir kez bunu kararlı, emin olmak için bir oyun veya Prime95 gibi zorlu çalıştırmak var. Eğer, congrats donma yok. Ben, gerçi, RAM endişeleniyorum. PC2100 266MHz, yani sadece 133MHz için kuzey köprüsü üzerinde puan's çalışır. Hangi zaten oldukça uzakta, özellikle eğer DRAM oranı yüksek olup basarak anlamına gelir. Bu size çok uzak alırsınız olası's - İyi PC3200 bir çubuk en az 1GB, sonra sizi kadar 400MHz'e good yatırım olacaktır. Isı gelince, bu ölçüde sürece gerilim artan başlamak kadar dönmeyeceğim. Ama ben gibi, sen girmek herhangi bir "delik" RAM sınırları vurmak değil, işlemci olma olasılığı olduğunu söyledi.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| no i i dont tam olarak ne onun ve ne kadar uzak, bir 1GB sopa benim 512mb modülü ile eşleştirmek için yatırım lookin orada zaten gidebiliriz anlamak benim DRAM oranı tek başına kaldı, herkes bir satılık var mı? teşekkür OCing, üzerinde ne kadar ileri 256mb modülü gidiyor sanıyorsun gitmek düşünüyorsunuz tavsiye? 2.50Ghz kadar% 25 artış çünkü bir RAM benim sopa yavaştı unuttum, lol oops, hepsi hala çalışıyor gibi görünüyor. i havent hiçbir yerde BIOS ki gerilimler değiştirebilirsiniz göstermek bulundu, ben en benim RAM almak istiyorum, en BIOS automaticully RAM güvenli bir ayar gitmek biliyorum |
|
| |||
| |||
| olarak da lehimli olduğunu ve sadece 2 kablo var kimse yok bir fikrin var, ben eski bir PSU fan ile neler yapabileceğini, orada onu çıkardı, onun sonu var. kim yardımcı olabilir ve eğer bir fan iyi olurdu içinde darbe olarak kullanmak mümkündür söylemek beni kimse. |
|
| |||
| |||
| Hiç bir PSU açın! Sizi öldürmek için muhtemelen - ciddiye orada olacak yavru beynini de kapasitörler. Henüz FSB bilge iterek konum, sana çok daha doğru itin yapabileceksiniz şüphe ama isterseniz deneyebilirsiniz. Böylece herhangi bir RAM CPU daha sert itmek değilseniz 1:1 bir atış o DRAM oranı değişen verebilir. Fan için, muhtemel olarak siz bunu Molex anlaşma çeşit olarak görev almak için bazı elektrik mühendisliği arka plan var. Ben bir şey mülkiyet üzerinden bağlanmış olduğunu hayal.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ooops bir shouldnt it lol açtı. onun için takılı kez hadnt ayda en az bir buçuk de |
![]() |
|
| Bookmarks |