![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час використання Intel Celeron 2.00GHz Socket 478 процесорів. воно ще є запас радіатора і hasn't були вилучені або грали з о, тому його так само, як він вийшов завод В даний час я розгін до 2.30Ghz мій перший розгін, справа в тому, як далеко ви, хлопці, думаю, я міг отримати благополучно на складі радіатора і кулера, я просто хочу ще вичавити сік з цього, коли на 2.00GHz, коли ideling , темп спустився приблизно до 39 - 40 C може бути більше, при розгоні він іде всю дорогу до попереднього розгону Temps 39-40 С, що буде рекомендувати Макс tempurature я повинен йти до, Макса я міг коли-небудь до темп на складі швидкість була 47 С, але Thats оскільки вентилятор завжди на повній швидкості. і хтось може сказати мені, що CPU: DRAM ставлення, я не впевнений, що це будь-який answears: опція дає Мені, щось на зразок цього: 1.00:1.00 1.00:1.33 1.00:1.66 будь-яка інформація буде велике спасибі. Будь ласка, може хто-небудь сказати мені, що безпечний розгін буде, і що має бути максимальний темп бути, вік цього процесора, я ще хочу, щоб це трохи більше часу з ним. Якщо є більше інформації я мушу сказати вам то просто попросіть |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залиште DRAM співвідношенні тільки якщо у вас є гідні пам'яті. Максимальна температура? Uh, ви на Celeron, ти хороший близько 65-70C максимального навантаження. Отже, у вас є час, щоб іти. Саме прекрасне у бюджет процесорах вони мають високі множники, дозволяючи вам OC добре, але, як правило, не дуже терпимо напруги, а іноді і ФСБ зміни.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Чи можна рекомендувати, що я повинен встановити це теж у ГГц, я можу розібратися, що multiplyer буде потім, просто необхідно знати, що думають люди, як ви знаєте, наскільки більше тепла він може перевірити, я постараюся і тримати його від переходу 55 C. В даний час встановлена на рівні 20 * 115 = 2300Mhz - 2.30Ghz |
|
| |||
| |||
| У мене також є один DDR 256MB PC2100 пам'яті зробили Samsung і другого DDR 512Mb PC3200 пам'яті зроблені Nanya ОК їм допомоги швидкості обертання вентилятора, щоб показати мою tempuratures. є 3 комплекти Temps, я знаю, що два, я знаю, що перші два, але що таке 3-м, її надзвичайно високим: Темп 1: 40C - материнські плати темп Темп 2: 42C - CPU Temp Темп 3: 91C - невідомо воно показує мій жорсткий диск, а темп 39C , А також показує secpnd Темп 1 на 44C Whats високий темп, хоча 3? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нитки об'єдналися, будь ласка, не починайте, що по суті дублікат теми.
| |||
| |||
| Ймовірно, деякі сміття Темп Надано Speedfan або що ви використовуєте. Поки ваш CPU Temp в порядку, не хвилюйтеся. До нього 10MHz кожного разу, перезавантажте комп'ютер, переконайтеся, що воно потрапить у Windows. Коли ви думаєте, що це стабільна, вимагаючи запустити щось на зразок гри або Prime95, щоб переконатися. Якщо воно не замерзає, Congrats. Боюся, проте, про вашу пам'яті. PC2100 працює на частоті 266 МГц, так що тільки оцінили на 133 МГц на північному мосту. Значить, ви вже, притиснувши її достатньо далеко, особливо якщо ваша DRAM співвідношення високим. Навряд чи ви отримаєте набагато далі, - я б інвестувати по крайней мере, 1GB палицю добру PC3200, то ви хороший до 400МГц. Що стосується тепла, що не піду істотним, якщо ви почнете збільшення напруги. Але як я вже сказав, ніякої "діри" у запуску, ймовірно, ваша пам'ять попадання її межами, не ваш процесор.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| не я залишив DRAM співвідношенні один Dont як я розумію, саме те, що свої переваги і як далеко він може піти, Lookin інвестувати в 1GB палиці в парі з моїм 512mb Модуль вже є, кожен отримав один для продажу? Завдяки порадам по OCing, як далеко ви думаєте 256mb Модуль Відразу Чи вважаєте ви піти? 2.50GHz таке збільшення на 25%, тому що я забув, що один з моїх палички ОЗУ було повільним, LOL На жаль, все ще, здається, працює добре. Я гавань ніде в моєму BIOS, щоб показати, що я можу змінювати напругу, я хочу, щоб отримати максимальну віддачу від моєї пам'яті, я знаю, що більшість BIOS automaticully перейти до безпечної налаштування для оперативної пам'яті |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь є якісь ідеї, що я вмію робити зі старим вентилятор БЖ, я витягнув його звідти, його отримав ні кінця, як це було в пайкою і його отримали тільки 2 кабелю. хто може допомогти, і скажіть мені, якщо можна використовувати в якості вентилятора удар буде добре. |
|
| |||
| |||
| Ніколи не відкривати блок живлення! Це може вбити вас - серйозно, конденсатори там буде смажити собі мізки. Ти вже під його мудрим ФСБ, я сумніваюся, Ви зможете провести його набагато далі, але ви можете спробувати, якщо хочете. Ви можете дати, що зміни співвідношення DRAM 1:1 постріл тому ви не підштовхує ОЗУ складніше, ніж будь-який ваш процесор. Що стосується вентиляторів, малоймовірно, якщо у вас є деякі електричні фон інженерних щоб він працював якийсь MOLEX угоду. Я думаю, він був пов'язаний через щось приватною власністю.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ooops shouldn't відкритої це LOL. hadnt він був підключений принаймні на півтора місяця |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| XFX ATI 4870 1GB тепла випуск | dsaliba | Графічні карти & Монітори | 3 | 25 вересня 2009 13:40 |
| Чому мій ноутбук тепла до багато? | hitman0042 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 3 грудня 2008 09:39 |
| Процесор тепла | Aners92 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 21 січня 2008 15:24 |
| Heat зонд | louhmaylin | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 9 січня 2008 19:11 |
| Кулер Організатор | ghbnic | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 31 грудня 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |