![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι έχω χτυπήσει τοίχο πρόβλημα με τη μνήμη RAM, μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για εναλλαγή μεταξύ Firefox και iTunes, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μνήμη RAM σωστό; ο μόνος λόγος i belive αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με 704mb μνήμη RAM avilable για το σύστημα θα πρέπει να στραφούν σύντομα espically thats αν έχω ανοίξει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απίθανο θα ήταν τέτοιου είδους πράγματα συμβαίνουν με τη μνήμη RAM, αλλά είναι δυνατό. Συνήθως, θα έχουν μόνο ένα πρόβλημα με την εκκίνηση των Windows ή την κατάψυξη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hummm I didn't γνωρίζουν τόσο το αγόρασα πίσω κάτω για να 2.30Ghz, Theres μια άλλη επιλογή, αλλά όταν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης ρολόι ελέγχου που κρύβει αυτό, κάτι σαν DRAM frequencie και δίνει τις επιλογές: 100mhz 133mhz 166mhz από ΕΕΠ Νομίζω ότι ήταν αυτό, αλλά πρέπει να overclock i απενεργοποιήσετε αυτό, η σύγχυση της Α phonix βιογραφικά αν κάποιος ξέρει τι im για περίπου. |
|
| |||
| |||
| μπορεί κανείς να συστήσει sutible overclock για μένα, από τις πληροφορίες σε αυτό το νήμα; θέλω να είναι σταθερό, αλλά και να είναι τόσο ταχεία όσο το φθηνό κώλο ram θα επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Ο μόνος τρόπος για να μάθω είναι να κρατήσει μέχρι να το εξετάσουμε είναι ασταθή και στη συνέχεια πίσω off.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| εντάξει, υπάρχει λογισμικό που θα μου επιτρέψει να δημιουργηθεί ένα αρχείο καταγραφής των επιδόσεων μου, λοιπόν, μπορεί να συγκρίνει, όταν δεν ήταν overclocked να είναι overclocked; |
|
| |||
| |||
| 3DMark'll το κάνουμε, απλά εκτελέστε την CPU δοκιμή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ok έτσι IVE φθάσει στο σημείο όπου σήμερα reachs δέσμευση παρέλειψε να εκκινήσετε σε 2.7Ghz, έκανε κατά την εκκίνηση της CPU: DRAM λόγος ήταν για να αλλάξει 1.33:1.00 αλλά ένιωθα ότι ήταν πιο αργή, οπότε τα κάτω για να ληφθεί 2.62Ghz, και την λόγος να τεθεί και πάλι 1.00:1.00, i belived παρέλειψε να εκκίνησης λόγω έλλειψης βολτ αλλά δεν μπορούν να βρουν πού πρέπει να το αλλάξετε αυτό, που έχει ληφθεί σε 2.62Ghz becaus δεν γνωρίζω το κατά πολύ την οριακή εδώ είναι μερικές πληροφορίες. --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------- ----------------------------------------------- Version EVEREST v4.50.1330 Benchmark Module 2.3.224.0 Ιστοσελίδα http://www.lavalys.com/ Έκθεση Έκθεση Τύπος Wizard Computer MATT_PC (Matthews Bedroom) Γεννήτρια Matthew Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Ημερομηνία 2008-06-03 Ώρα 23:19 --------[ Overclock ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------- CPU Properties: Τύπος επεξεργαστή Intel Celeron CPU Alias Northwood-128 CPU Stepping D1 Δεν Μηχανικών Δείγμα CPUID CPU Name Intel (R) Celeron (R) CPU 2.00GHz CPUID Αναθεώρηση 00000F29h CPU Speed: CPU Ρολόι 2619,9 MHz (πρωτότυπο: 2000.0 MHz, overclock: 31%) CPU Multiplier 20x CPU FSB 131,0 MHz (original: 100 MHz, overclock: 31%) CPU Cache: L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache [TRIAL VERSION] L2 Cache 128 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 04/28/2003-SiS-650GX-6A6IXAWIC-00 Όνομα Motherboard Aopen MX46-533 Max/MX46-533V/MX46-LS (V) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio, Video, LAN) Chipset Properties: Motherboard Chipset SiS 650 Μνήμη χρονισμών 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS) DIMM1: Samsung M3 68L3223ETN-CB0 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) DIMM2: Nanya M2Y51264DS88B1G-5T [TRIAL VERSION] BIOS Properties: System BIOS Date 04/28/03 Video BIOS Date 09/19/02 Award BIOS Type Phoenix-Award BIOS v6.00PG Award BIOS Μήνυμα MX46U2-ΣΟ R1.06TR Apr.28.2003 Aopen συν RM plc DMI BIOS Version 6,00 PG Graphics Processor Properties: Video Adapter SiS 315 Ολοκληρωμένη GPU Code Name 315IGP (Ολοκληρωμένη 1039 / 6325, Rev 00) GPU Clock 165 MHz Memory Clock 134 MHz επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό για να δείτε τι θ tryed να κάνουμε ήταν geekbench να σας δείξω τι μου cpu ήταν όπως σε κάθε overclock: http://browse.geekbench.ca/geekbench...rmance/62143/4 |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται καλό. Τι τάση είναι τώρα σε σας;
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα, i επίκλιση βρείτε πουθενά ότι θα επιτρέψτε μου να αλλάξει αυτό, είναι η τάση για την CPU αναφέρεται ως ο πυρήνας της CPU Everest γιατί είναι να μου λες 1.50V |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| XFX ATI 4870 1GB Heat Τεύχος | dsaliba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 25 Σεπτεμβρίου 2009 13:40 |
| Γιατί μου laptop θερμότητας μέχρι πολύ; | hitman0042 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 3η Δεκ. 2008 09:39 |
| CPU θερμότητας | Aners92 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 21 Ιαν 2008 15:24 |
| Θερμαίνονται καθετήρα | louhmaylin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 9 Ιαν 2008 19:11 |
| Θερμότητας νεροχύτη κάτοχο | ghbnic | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 31 Δεκ. 2007 16:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |