![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислим да имам хит зидом са РАМ проблем, то може да траје неколико секунди за пребацивање између ватра и иТунес, то значи да постоји проблем са РАМ исправан? једини разлог беливе И то је зато што са 704мб РАМ-а авилабле то систем требало би пребацити прилично брзо еспицаллы ако тај све сам отворен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мало вероватно да би било која врста ствар дешава са РАМ-а, али је могуће. Обично ћете тек имати проблема са њом боотинг Уиндоус или замрзавање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ЈА није хуммм знам како сам га купио назад доле до 2.30Гхз, Тхереса другу опцију, али кад сам онемогућити ауто сатом контролисати га скрива га, несто као гутљај фрекуенцие и даје опције: 100мхз 133мхз 166мхз ла СПД Мислим да је то било, али да оверцлоцк морам искључити ту, својим збуњујуће један њен Пхӧникс БИОС-ако било ко зна шта им на око. |
|
| |||
| |||
| било ко може препоручити сутибле оверцлоцк за мене, из података у том следи? Желим да буде стабилан, али се брзо као што су јефтини РАМ-а задњца ће ме пустити да хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Једини начин да зна да је при том да је до њега и онда повратак нестабилних офф.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ок, је ли било који софтвер који ће допустити мене за направити записник моје изведбе, тако да могу упоредити, када није било оверцлоцкед да буду оверцлоцкед? |
|
| |||
| |||
| 3ДМарк'лл то урадите, само покрените ЦПУ тест.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ок тако Иве достигла тачку где је сада реацхс замрзавање то није боот на 2.7Гхз, зар кад боот ЦПУ: гутљај омјер промењен је у 1.33:1.00 али сам осјетио је било спорије, па је преузео његове доле 2.62Гхз, а омјер ставити натраг у 1.00:1.00, И беливед то није боот због недостатка волтс, али не могу пронаћи гдје се на промене, било је узети доле на 2.62Гхз бецаусе његове не знам на самом ограничење овде је неки инфо. --------[ Еверест Ултимате Едитион ]------------------------------------- ----------------------------------------------- Верзија Еверест в4.50.1330 Бенцхмарк Модуле 2.3.224.0 Насловна хттп://ууу.лавалыс.цом/ Врста извештаја Чаробњак за извештај Цомпутер МАТТ_ПЦ (Маттхеус бедроом) Генератор Матеј Оперативни систем Мицрософт Уиндоус КСП Профессионал 5.1.2600 (УинКСП Ретаил) Датум 2008/06/03 Трајање 23:19 --------[ Оверцлоцк ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------- ЦПУ Пропертиес: ЦПУ Тыпе Интел Целерон ЦПУ алиас Нортхуоод-128 ЦПУ Степпинг Д1 Енгинееринг Сампле Не ЦПУИД ЦПУ Наме Интел (Р) Целерон (Р) ЦПУ 2.00ГХз ЦПУИД Ревисион 00000Ф29х ЦПУ Спеед: ЦПУ Цлоцк 2619,9 МХз (оригинал: 2000,0 МХз, оверцлоцк: 31%) ЦПУ множилац 20кс ЦПУ ФСБ 131,0 МХз (оригинал: 100 МХз, оверцлоцк: 31%) ЦПУ Цацхе: Л1 Траце Цацхе 12к Инструцтионс Л1 Дата Цацхе [пробну верзију] Л2 Цацхе 128 КБ (Он-Дие, ецц, АТЦ, Фулл-Спеед) Особине матичне плоче: Матичној плочи ИД 04/28/2003-СиС-650ГКС-6А6ИКСАУИЦ-00 Назив матичне плоче АОпен МКС46-533 Макс/МКС46-533В/МКС46-ЛС (В) (3 ПЦИ, 1 АГП, 1 Цнр, 2 ДИММ, Аудио, Видео, ЛАН) Особине цхипсет: Матична плоча цхипсет СИС 650 Меморија време 2.5-3-3-6 (ЦЛ-РЦД-РП-РАС) ДИММ1: Самсунг М3 68Л3223ЕТН-ЦБ0 256 МБ ПЦ2100 ДДР СДРАМ (2.5-3-3-6 @ 133 МХз) (2.0-2-2-5 @ 100 МХз) ДИММ2: Наныа М2Ы51264ДС88Б1Г-5Т [пробну верзију] БИОС Пропертиес: Сыстем БИОС Дате 04/28/03 Видео БИОС Дате 09/19/02 Ауард БИОС Тыпе Пхоеникс-Ауард БИОС в6.00ПГ Ауард БИОС Мессаге МКС46У2-ЦН Р1.06ТР Апр.28.2003 АОпен Инц РМ плц ДМИ БИОС Версион 6,00 ПГ Грапхицс Процессор Пропертиес: Видео адаптер СИС 315 Интегрисани ГПУ Цоде Наме 315ИГП (Интегратед 1039 / 6325, Рев 00) ГПУ Цлоцк 165 МХз Меморы Цлоцк 134 МХз такође користити овај показати шта ЈА трыед да је геекбенцх вам показати шта је мој ЦПУ као код сваког оверцлоцк: хттп://броусе.геекбенцх.ца/геекбенцх...рманце/62143/4 |
|
| |||
| |||
| Изгледа добро. Које су вам на напон сада?
|
| |||
| |||
| ја немам појма, ја лицемјерје наћи нигде да ће ме пустити да промени да је напона за ЦПУ односи на Еверест ЦПУ цоре јер је приповиједао ми 1.50В |