menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Overclocking moje 4200 +

Reply

Thread Nástroje
Old 28 leden 2009, 02:04
Člen Skupina

ahoj lidi tohle je můj poprvé přetaktování a důvod chtějí přetaktování je to, že moje cpu jede až do konce svého života, např.. hry, které ještě nebyly, ale v dalších hrách bude pro výkonné CPU tak to je důvod, proč chci přetaktování Problém je i havnt dostal cpu / heatsing chladiče IVE ale dostal 6 případě fanoušků. co vy myslíte
Old 28 leden 2009, 03:07
Dárce Skupina

Athlon procesorů (i, 4xxx prostřednictvím 6xxx) nejsou příliš dobré overclockers. By neměli očekávat mnoho.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.