![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, ez az én első alkalommal overclocking és okát kívánó overclock van, hogy a cpu jön ki a végén az élet pl. játékok még nem, de a játék tovább lesz erős a cpu so thats miért akarok overclock a baj, hogy én havnt van a CPU / heatsing hűvösebb, de ive got 6 esetben rajongók. mit gondolsz, fiúk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon CPU (jól, 4xxx keresztül 6xxx) nem túl jó overclockers. Nem sokat várnak.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a My RAM - Compaq Presario PC-4200, DDR2 533Mhz | knvb24 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 27. március 2009 11:02 |
| Túlhajtási RAM | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 2. december 2007 14:19 |
| Overclocking | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. november 2007 09:58 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 30. július 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | 21. július 2007 04:38 |
| Téma eszközök | |
| |