![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, tai mano pirmas kartas įsijungimas ir jie nori overclock yra todėl, kad mano CPU yra dar iki savo gyvenimo pabaigos, pvz. žaidimai dar nėra, bet žaidimų dar bus galinga CPU taip Thats why i want to overclock trouble is I got havnt CPU / heatsing aušintuvas, bet ive got 6 teismų gerbėjai. Kas jus vaikinai manote |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon procesorių (Well, 4xxx per 6xxx) nėra labai geras Overclockers. Nesitiki daug.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos su mano RAM - Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz | knvb24 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Kovas 27, 2009 11:02 |
| Overclocking RAM | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 2 gruodis 2007 14:19 |
| Overclocking | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Lapkritis 13, 2007 09:58 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4.200 | kl3sh | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 30 liepa 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4.200 | Wolfeymole | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 12 | 21 liepa 2007 04:38 |
| Temos įrankiai | |
| |