![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці це моя перша за весь час розгону і причина для бажання розганяти, що мій процесор підходив до кінця свого життя, наприклад. Ігри ще немає, але гра надалі буде потужний процесор для таких Thats, чому я хочу, щоб розігнати бід я отримав havnt CPU / heatsing кулер, але Ive Got 6 вентиляторів справу. Хлопці, що ви думаєте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесори Athlon (ну, 4xxx через 6xxx) не дуже гарне оверклокерів. Не було б очікувати багато.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з ОЗУ - Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz | knvb24 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 27 березня 2009 11:02 |
| Розгін пам'яті | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 2 грудня 2007 14:19 |
| Розгін | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 листопада 2007 09:58 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 30 липня 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 12 | 21 липня 2007 04:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |