Overclocking E4500 μου Περισσότερα Heres το αντιμετωπίσουμε, έχω E4500 (2.2Ghz Stock) που λειτουργεί στα 3,4 Ghz, αλλά εγώ τώρα επίκλισης να το υψηλότερο. Η μνήμη είναι Kingston 1100Mhz stock RAM, CPU και μου ρυθμίσεις έχουν οριστεί στα 310 * 11. Το vcore είναι 1.52V (μη συμπεριλαμβανομένου του vdroop) η μνήμη είναι αυτή τη στιγμή σε 932 MHz και έχω όλες τις ρυθμίσεις σχετικά με τη χρονική στιγμή αν και auto. Θα έχει ξεκινήσει στο 3,8 Ghz πριν, αλλά απέτυχε το στρες δοκιμή.
μου είναι μια μητρική πλακέτα DFI lanparty jr. και το cpu είναι υγρόψηκτων και ήταν 50C φθάνοντας στα 3,8 Ghz στρες. Έχω επίσης μια Corsair 850TX τροφοδοτικό. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλα στοιχεία σχετικά με τις ρυθμίσεις μπορώ να μάθω και μετά αυτά. (Το vcore είναι υψηλή, διότι ο 65nm και επίσης διότι didn't θέλουν να το vcore παράγοντα, runs@3.4 σε περίπου 1.35V)
Χρειάζομαι καλύτερη μνήμη; Είναι ακόμη messes μέχρι ακόμη και όταν η αργή ταχύτητα έως 600Mhz. Επίσης, η αύξηση του FSB να diffrence στο gaming, ή γενικά τα παράθυρα ταχύτητα; |