kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Túlhajtási én E4500 Részletek

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 05:02
Új tag Csoport

Heres az üzlet, van az én E4500 (2.2GHz raktáron) futó 3,4 Ghz most, de vidám kap ez a nagyobb. Saját memória kingston ram 1100Mhz-állomány, és a cpu beállítások a 310 * 11. A vcore is 1.52V (ide nem értve vdroop) a memória a jelenleg futó 932 MHz-es és már az összes időzítési beállítások automatikus bár. A csizmás at 3,8 Ghz, de nem a stressz teszt.
én az alaplap a DFI lanparty jr. és a CPU watercooled, és elérte a 50C az 3,8 Ghz stressz. Én is Corsair 850TX tápegység. Ha szükség van egyéb részleteket beállításait fogom találni, és feltesszük őket. (A vcore is magas, mint a 65nm, és azért is, mert én didnt vcore szeretné, hogy az a tényező, hogy runs@3.4 körüli 1.35V)
Muszáj jobb memória? Ez a lista még akkor is, ha lassú a sebesség le a 600MHz. Ugyancsak nem növekszik az FSB egy diffrence a szerencsejáték, vagy általános ablakok sebesség?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.