menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Overclocking môj E4500 Viac

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 05:02
Nový člen skupiny

Default Overclocking môj E4500 Viac

Heres obchode, já mám E4500 (2.2Ghz skladom) beží na 3,4 Ghz, ale já dotírat dostať vyššie. Moja pamäť Kingston 1100Mhz akciovej ram, cpu a moje nastavenia je stanovená na 310 * 11. V vcore je 1.52V (nezahŕňa vdroop) pamäte je v súčasnosti beží na 932 Mhz a mám všetky nastavenia časovania na auto hoci. Je spustený na 3,8 Ghz, ale nepodarilo sa záťažový test.
moja doska je DFI lanparty jr. a cpu je watercooled a dosiahol 50c na 3,8 Ghz stresu. Já mať tiež Corsair 850TX napájania. Ak budete potrebovať ďalšie podrobnosti o nastavení nemôžem nájsť, a po nich. (Na vcore je vysoká, pretože jeho 65nm a tiež preto, že i didnt want vcore byť faktorom, je runs@3.4 okolo 1.35V)
Potrebujem lepšiu pamäť? Je stále zmätky hore, aj keď som pomalou rýchlosťou až 600MHz. Rovnako sa zvyšuje FSB urobiť diffrence pri hraní hier, alebo všeobecných okien rýchlosť?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.