мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Оверцлоцкинг мој Е4500 Више

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 05:02
Нови члан групе

Хересу посао, имам мој Е4500 (2.2Гхз Стоцк) приказују на 3,4 ГХз, али сада ја лицемјерје добити било који више. Мој меморија Кингстон 1100Мхз залиха рам, ЦПУ и моје поставке постављене су на 310 * 11. Тхе вцоре је 1.52В (не укључујући вдрооп) је меморија тренутно приказују на 932 МХз и имам све време на ауто иако подешавања. Има боотед на 3,8 ГХз и пре, али није стрес тест.
моја матична плоча је ДФИ ланпарты ЈР. и ЦПУ уатерцоолед је и био до 50Ц на 3,8 ГХз стрес. ЈА исто тако имати гусар 850ТКС напајање. Уколико требате било какве друге детаље о подешавањима могу сазнати и пост њих. (У вцоре је висока као и 65нм јер ЈА није вцоре желе бити фактор, она рунс@3.4 око 1.35В)
Требам ли боље меморије? То још увек неред горе чак и кад сам успорити брзина доле на 600Мхз. Такође се повећањем ФСБ направити диффренце у гаминг, или опште прозори брзину?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц