по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Overclocking? NVidia 790i Ultra и Intel Core 2 Quad Q9450 процесор

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти март 2009 година, 13:23
Номер на групата

Default Overclocking? NVidia 790i Ultra и Intel Core 2 Quad Q9450 процесор

Добре, мисля, че компютъра ми е окончателно стабилни, така съм мислене на OC'ing. Аз няма нужда да OC, аз просто искам също. Искам да се науча. Имам доста прилични (Мисля) препратка към ръководството за това, как да направя така, аз съм просто се чудех за някои от про и против да го направят. Също така, трябва ли да ми OC VID карти?

Разкажете ми малко хорър истории на OC няма лошо. Кажи ми колко много я е да OC. Кажете ми какво да се пазете от. Споделете вашия опит моля.

Имам NVidia 790i Ultra, което е общо мнение, предназначени да overclock, а q9450 процесор. Забравя моето CPU coller марка, но когато имам го, приятели тук, каза, че е доста прилични един. Мисля, че това е Zalman?
Old 11-ти март 2009 година, 15:18
Модератор Група

Какво RAM имаш?
Моите прости ръководство за OCing, не трябва да излизат през 1.3625v на CPU, повишаване на FSB до 450 (8 мулти), по-ниски RAM devider, вижте дали той ще пощата (3.6Ghz ефективни)

Най-тежките thiing, че се е случвало да ми се прибягва до нулиране на CMOS LOL

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11-ти март 2009 година, 16:52
Номер на групата

Имам 8GB те години на DDR3 овен вървят най-1333MHz FSB. (Patriot). Имах до леко overclock овена от фабриката спецификациите да получи дори и на компютъра за стартиране LOL.
Old 11-ти март 2009 година, 18:47
Член Група

Аз бях OCing, тъй като дните на AMD K6 и не съм нищо изгорени или убити нищо. -Лошото нещо, това е станало, е че трябваше да опулвам на батерията, защото там не бяха CMOS джъмперите. LOL.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc