![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, myslím, že můj počítač je konečně stabilní, tak jsem přemýšlel o OC'ing. I don't need to OC, já chci taky. Chci se učit. Mám docela slušné (myslím) odkaz na návod, jak na to tak, že jsem přemýšlela o některých programu a nevýhodách tak. Také by se i OC mé karty vid? Řekni mi něco hororové příběhy z OC pryč špatné. Řekni mi, jak velký je OC. Řekni mi, co se na pozoru. Podělte se o své zkušenosti, prosím. Mám nVidia 790i Ultra, který je údajně pro přetaktování a q9450 procesor. Zapomněl jsem mé CPU coller značku, ale když už to mám, lidi tady řekl, že je to docela slušné jedna. Myslím, že je to Žalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké RAM máte? Moje jednoduchý průvodce OCing, nechodím po 1.3625v na procesor, zvýšit FSB na 450 (8 multikombinované), nižší RAM devider, zda bude post (3.6Ghz efektivní) Nejhorší thiing, že se nikdy nestalo, aby mi je musel resetovat CMOS lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Mám to z 8gb ram DDR3 běží na 1333MHz FSB. (patriot). Musel jsem se trochu přetaktovávat RAM z továrny specifikace se dokonce dostat počítač na boot lol. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem OCing protože dnů od AMD K6 a spálil jsem nikdy nic nebo zabit cokoliv. Nejhorší je, že to se stalo musel jsem vyskakovacích baterie 'protože nebyly CMOS jumperů. válet se. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 28.září 2009 21:40 |
| Overclocking mého Intel Core 2 Quad Rig - Co mám dělat? | phillipbooker08 | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 11. června 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| EVGA 790i Ultra blackperl nebo XFX 790i Ultra | david moc | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 21. května 2008 14:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 2. ledna 2008 13:22 |
| Thread Nástroje | |
| |