![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, νομίζω ότι ο υπολογιστής μου είναι τελικά τόσο σταθερή σκέφτομαι του OC'ing. Δεν χρειάζεται να το οργανωμένο έγκλημα, θέλω μόνο εγώ. Θέλω να μάθω. Έχω μια αρκετά αξιοπρεπή (νομίζω) σύνδεση με έναν οδηγό για το πώς να το κάνουμε, είμαι ακριβώς ποιες θα είναι μερικά από τα υπέρ και τα κατά ενός τέτοιου εγχειρήματος. Επίσης, θα πρέπει i OC vid κάρτες μου; Πες μου μερικές τρομακτικές ιστορίες μιας OC πάει άσχημα. Πες μου πόσο μεγάλο είναι για το οργανωμένο έγκλημα. Πες μου τι πρέπει να προσέξουμε. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας παρακαλώ. Έχω μια nVidia 790i Ultra που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο για να overclock, και ενός επεξεργαστή q9450. Ξεχάσω μου CPU coller μάρκας αλλά όταν έχω, παιδιά εδώ είπε ότι ήταν μία πολύ αξιοπρεπή. Νομίζω ότι είναι μια Zalman; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι RAM έχετε; My απλό οδηγό για να OCing, δεν πάει πάνω 1.3625v για cpu, με την αύξηση του FSB έως 450 (8 πολλαπλών), χαμηλότερο devider RAM, δείτε αν θα τοποθετήσουν (3.6Ghz αποτελεσματικό) Thiing Το χειρότερο που έχει συμβεί ποτέ σε μένα είναι να επαναφέρετε ΚΟΑ lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Έχω 8gb της λειτουργίας των ddr3 ram σε 1333MHz FSB. (PATRIOT). Είχα σε λίγο overclock την RAM από το εργοστάσιο specs ακόμα να πάρετε τον υπολογιστή να ξεκινήσει lol. |
|
| |||
| |||
| Έχω OCing από την εποχή του AMD K6 και έχω ποτέ δεν καίγεται κάτι που σκοτώθηκαν ή τίποτα. Το χειρότερο πράγμα που συνέβη είναι ότι το είχα για να εμφανιστεί η μπαταρία, γιατί δεν υπήρχαν CMOS γέφυρες βραχυκύκλωσης. γελάω δυνατά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:40 |
| Overclocking μου Intel Core 2 Quad εξέδρας - Τι να κάνω τώρα; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| ΕΒΓΑ 790i Ultra blackperl ή XFX 790i Ultra | david εξουσία | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 21η Μαΐου 2008 14:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2η Ιαν 2008 13:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |