![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, mislim da moj računalo je konačno stabilan pa sam misli OC'ing. JA dont 'trebate kupiti OC, samo želim previše. Želim naučiti. Imam prilično pristojan (mislim) link na vodič o tome kako to učiniti, ja sam samo razmišljajući o nekim pro i kontra od toga. Također, treba OC vid moje kartice? Recite mi neki horor price o OC pođe loše. Reci mi kako je to veliki OC. Reci mi što da čuvajte. Podijelite svoja iskustva molim. Imam nVidia 790i Ultra koja je navodno dizajniran za overclock, a q9450 procesor. Zaboravim moje coller CPU brand ali kad sam ga, narod ovdje rekao da je to bila prilično pristojan jedan. Mislim da je to Zalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji RAM-a imate? Moj jednostavni vodič za OCing, ne idite preko 1.3625v o CPU, podići FSB na 450 (8 multi), nižih devider RAM, vidi ako će post (3.6Ghz efektivne) Najgore thiing da je ikada dogodilo da mi je morao resetirati CMOS lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Imam 8gb godina ddr3 ram izvodi na FSB 1333MHz. (patriota). Morao sam malo overclock RAM od tvornice naočale čak dobili računalo kako bi se boot lol. |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio OCing od dana od AMD K6-a i nikad nisam spalio ništa out ili ubijeno ništa. Najgore što se desilo je da sam imao pop out bateriju jer nije bilo CMOS jumpers. lol. |