![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, azt hiszem, a számítógépet és végül stabil így gondolkodom a OC'ing. Nem kell, hogy OC, csak szeretnék túl. Meg akarom tanulni. Nekem van egy viszonylag tisztes (azt hiszem) kapcsolat egy útmutató, hogyan kell ezt, csak gondoltam valami a pro és a hátránya az, hogy ezt megtegyék. Emellett kéne OC my vid kártyát? Mondd meg nekem egy kis horror történetek az OC ment rosszul. Mondd el, hogy milyen nagy ez a bűnözés. Mondd meg, mit vmitől. Ossza meg tapasztalatait kérem. Van egy nVidia 790i Ultra amely állítólag tervezett overclock, és egy q9450 processzort. Elfelejtettem a CPU coller márka de ha megvan, az emberek itt azt mondta, hogy elég tisztességes egy. Azt hiszem, ez egy Zalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen RAM van? Saját egyszerű útmutatót OCing, ne menjen át 1.3625v a CPU, az FSB emelése a 450 (8 több), az alacsonyabb RAM devider, nézd meg, hogy post (3.6Ghz eredményes) Thiing legrosszabb, ami valaha történt velem is volt reset CMOS lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Én 8gb's of DDR3 RAM futó 1333MHz FSB. (Patriot). Volt, hogy kissé overclock a RAM-tól a gyári specifikációk még el, hogy a számítógép boot lol. |
|
| |||
| |||
| Már napok óta OCing az AMD K6 és még soha nem égett semmi, vagy megölt semmit. A legrosszabb dolog, ami történt az volt, hogy kiugorjon az akkumulátort, mert nem volt CMOS Jumpers. hangosan nevet. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | Szeptember 28, 2009 21:40 |
| Túlhajtási én Intel Core 2 Quad Rig - Mit tegyek most? | phillipbooker08 | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 11. június 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| EVGA 790i Ultra blackperl vagy XFX 790i Ultra | David teljesítmény | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 21. május 2008 14:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 2. Jan 2008 13:22 |
| Téma eszközök | |
| |