![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני חושב על המחשב שלי הוא סוף סוף יציבה, כך אני חושב OC'ing. אני לא צריך OC, אני פשוט רוצה גם. אני רוצה ללמוד. יש לי די מכובד (אני חושב) קישור ל מדריך איך לעשות זאת, אני רק תוהה על חלק של פרו ו cons לעשות זאת. כמו כן, כדאי לי OC שלי vid כרטיסים? תגיד לי כמה סיפורי האימה של OC הלך רע. תגיד לי כמה נהדר זה OC. תגיד לי מה beware של. שתף את החוויות בבקשה. יש לי nvidia 790i Ultra כי הוא supposedly תוכנן overclock, וכן q9450 המעבד. אני שוכח את CPU coller המותג אבל כאשר יש לי את זה, אנשים כאן אמרו שזה היה די הגון אחד. אני חושב שזה של זלמן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה יש לך זיכרון RAM? מדריך פשוט שלי OCing, לא נעבור על 1.3625v ב CPU, להעלות את FSB ל 450 (8 רב), נמוך יותר של זיכרון RAM devider, לראות אם הוא יהיה לכתוב (3.6Ghz אפקטיבי) הגרועים ביותר thiing כי יש שקרה לי אי פעם הוא היה צריך לאפס cmos LOL
|
| |||
| |||
| יש לי 8gb של ddr3 של רם לפעול בשעה 1333MHz FSB. (פטריוט). הייתי צריך מעט זיכרון RAM של overclock מהמפעל מפרט גם כדי לקבל את המחשב לבצע אתחול LOL. |
|
| |||
| |||
| אני כבר OCing מאז ימי של מעבד AMD K6 ואני כבר לא שרפו שום דבר לא נהרג או שום דבר. הדבר הגרוע ביותר הוא שזה קרה הייתי צריך לצאת את הסוללה כי שם לא היו CMOS המגשרים. לצחוק בקול רם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Intel Core 2 Duo Quad Vs | Razer | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 28 ספטמבר 2009 21:40 |
| Overclocking שלי אינטל Core 2 Quad לבוש - מה עלי לעשות עכשיו? | phillipbooker08 | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 11th יוני 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| EVGA 790i Ultra blackperl או XFX 790i Ultra | כוח דוד | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 21st מאי 2008 14:44 |
| Intel Core 2 מרובע | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 2nd ינואר 2008 13:22 |
| שרשרת כלים | |
| |