mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Overclocking? nVidia 790i Ultra "ir" Intel Core 2 Quad Q9450 Processor

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 11, 2009, 13:23
Donorų grupės

Default Overclocking? nVidia 790i Ultra "ir" Intel Core 2 Quad Q9450 Processor

Gerai, manau, kad mano kompiuteris yra stabilus, kad pagaliau aš galvoju apie OC'ing. Man nereikia OC, aš tik noriu, kad per daug. Noriu mokytis. Turiu gana padorus (manau) nuorodą apie tai, kaip tai daryti vadovas, I'm just wondering apie kai kurias Pro ir prieš tai daryti. Be to, turėčiau OC Mano vid korteles?

Praneškite man siaubo istorijos OC Gone Bad. Pasakykite man, kaip didelis ji yra OC. Pasakyk man, ką saugokitės. Pasidalinkite savo patirtimi, prašau.

Turiu nVidia 790i Ultra, kuri yra neva skirta overclock ir q9450 procesorius. Užmiršau CPU Coller ženklą, bet kai aš jį, žmonės čia sakė, kad tai buvo gana padoraus vienas. Manau, kad Zalman?
Old Kovas 11, 2009, 15:18
Moderatorius Grupė

Kas RAM tu turi?
Mano paprastas vadovas, OCing, nesiekiama daugiau 1.3625v ant CPU, pakelti FSB iki 450 (8 multi), mažesnis RAM devider, pažiūrėkite, ar jis bus post (3.6GHz veiksminga)

Blogiausias thiing, kad kada nors nutiko man teko iš naujo CMOS lol

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Kovas 11, 2009, 16:52
Donorų grupės

Turiu 8gb ųjų DDR3 RAM važiuojant 1333MHz FSB. (patriotas). Man teko šiek tiek overclock iš gamyklos Specifikacijos RAM net gauti paleisti kompiuterį lol.
Old Kovas 11, 2009, 18:47
Narys

I've been OCing nuo dienomis AMD K6 "ir" Aš niekada nieko iš sudegintos arba užmušti ką nors. Blogiausia tai atsitiko tai turėjau Iššokti baterijos "priežastis buvo ne CMOS megztinio. garsiai juoktis.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.