![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, manau, kad mano kompiuteris yra stabilus, kad pagaliau aš galvoju apie OC'ing. Man nereikia OC, aš tik noriu, kad per daug. Noriu mokytis. Turiu gana padorus (manau) nuorodą apie tai, kaip tai daryti vadovas, I'm just wondering apie kai kurias Pro ir prieš tai daryti. Be to, turėčiau OC Mano vid korteles? Praneškite man siaubo istorijos OC Gone Bad. Pasakykite man, kaip didelis ji yra OC. Pasakyk man, ką saugokitės. Pasidalinkite savo patirtimi, prašau. Turiu nVidia 790i Ultra, kuri yra neva skirta overclock ir q9450 procesorius. Užmiršau CPU Coller ženklą, bet kai aš jį, žmonės čia sakė, kad tai buvo gana padoraus vienas. Manau, kad Zalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas RAM tu turi? Mano paprastas vadovas, OCing, nesiekiama daugiau 1.3625v ant CPU, pakelti FSB iki 450 (8 multi), mažesnis RAM devider, pažiūrėkite, ar jis bus post (3.6GHz veiksminga) Blogiausias thiing, kad kada nors nutiko man teko iš naujo CMOS lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Turiu 8gb ųjų DDR3 RAM važiuojant 1333MHz FSB. (patriotas). Man teko šiek tiek overclock iš gamyklos Specifikacijos RAM net gauti paleisti kompiuterį lol. |
|
| |||
| |||
| I've been OCing nuo dienomis AMD K6 "ir" Aš niekada nieko iš sudegintos arba užmušti ką nors. Blogiausia tai atsitiko tai turėjau Iššokti baterijos "priežastis buvo ne CMOS megztinio. garsiai juoktis. |