mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Overclocking? nVidia 790i Ultra un Intel Core 2 Quad Q9450 procesoru

Reply

Thread Tools
Old Marts 11, 2009, 13:23
Donors Group

Ok, es domāju, ka mans dators beidzot ir stabila, lai es domāju par OC'ing. Man nevajag OC, es tikai vēlos, too. Es gribu mācīties. Man ir diezgan cienīgu (I think) saiti uz rokasgrāmata par to, kā to darīt, es esmu tikai jautājums par kādu no pro's un mīnusus, kā to izdarīt. Arī man OC manu vid kartēm?

Pastāstiet man šausmu stāsti OC Gone Bad. Man pateikt, cik liels tas OC. Man pateikt, ko piesargāties of. Dalīties pieredzē, lūdzu.

Man ir nVidia 790i Ultra, ka ir pieņemta, lai OVERCLOCK, un q9450 procesoru. Es aizmirstu CPU Coller zīmolu, bet kad es got it, folks šeit teica, ka bija diezgan pienācīgu vienu. Es domāju, ka tas ir ZALMAN?
Old Marts 11, 2009, 15:18
Moderator Group

Ko RAM jums ir?
Mani vienkārši ceļvedis OCing, neapmeklē vairāk nekā 1.3625v par CPU, paaugstināt FSB līdz 450 (8 multi), samazinoties RAM devider, redzētu, vai tas post (3.6GHz faktiskā)

Sliktākais thiing, kas ir jebkad noticis ar mani ir bijis reset CMOS lol

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Marts 11, 2009, 16:52
Donors Group

Man ir 8gb's of DDR3 ram darbojas ar 1333MHz FSB. (patriots). Man bija mazliet OVERCLOCK RAM no rūpnīcas specs pat iegūt datora sāknēšanas lol.
Old Marts 11, 2009, 18:47
Loceklis

Esmu bijis OCing kopš dienas AMD K6's un man nekad nav jādedzina neko vai nogalināti neko. Sliktākais, ka ir noticis, ir man bija pop out baterija "izraisīt tur nebija CMOS džemperi. lols.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.