![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, es domāju, ka mans dators beidzot ir stabila, lai es domāju par OC'ing. Man nevajag OC, es tikai vēlos, too. Es gribu mācīties. Man ir diezgan cienīgu (I think) saiti uz rokasgrāmata par to, kā to darīt, es esmu tikai jautājums par kādu no pro's un mīnusus, kā to izdarīt. Arī man OC manu vid kartēm? Pastāstiet man šausmu stāsti OC Gone Bad. Man pateikt, cik liels tas OC. Man pateikt, ko piesargāties of. Dalīties pieredzē, lūdzu. Man ir nVidia 790i Ultra, ka ir pieņemta, lai OVERCLOCK, un q9450 procesoru. Es aizmirstu CPU Coller zīmolu, bet kad es got it, folks šeit teica, ka bija diezgan pienācīgu vienu. Es domāju, ka tas ir ZALMAN? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko RAM jums ir? Mani vienkārši ceļvedis OCing, neapmeklē vairāk nekā 1.3625v par CPU, paaugstināt FSB līdz 450 (8 multi), samazinoties RAM devider, redzētu, vai tas post (3.6GHz faktiskā) Sliktākais thiing, kas ir jebkad noticis ar mani ir bijis reset CMOS lol
|
| |||
| |||
| Man ir 8gb's of DDR3 ram darbojas ar 1333MHz FSB. (patriots). Man bija mazliet OVERCLOCK RAM no rūpnīcas specs pat iegūt datora sāknēšanas lol. |
|
| |||
| |||
| Esmu bijis OCing kopš dienas AMD K6's un man nekad nav jādedzina neko vai nogalināti neko. Sliktākais, ka ir noticis, ir man bija pop out baterija "izraisīt tur nebija CMOS džemperi. lols. |