![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, myślę, że mój komputer jest wreszcie stabilna so I'm thinking of OC'ing. Nie muszę OC, I just wanna zbyt. Chcę się nauczyć. Mam dość godnej (myślę) link do instrukcji, w jaki sposób to zrobić, I'm just wondering o niektórych pro i zalety takiego. Ponadto, należy OC my vid karty? Powiedz mi grozy opowieści o OC Gone Bad. Powiedz mi, jak wielkie jest OC. Powiedz mi co strzeżcie się. Podziel się swoimi doświadczeniami proszę. Mam nVidia 790i Ultra, który jest rzekomo do overclockingu, a q9450 procesora. Zapomnę mojego procesora coller marki ale kiedy mam go ludzie tutaj powiedział, że całkiem godnej jeden. I think it's a Zalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie pamięci RAM masz? Mój prosty przewodnik OCing, nie wykracza ponad 1.3625v na cpu, podniesienia FSB do 450 (8 wieloletnich), niższe devider pamięci RAM, czy to będzie post (3.6Ghz skuteczne) Najgorsze thiing, że nigdy nie zdarzyło mi się do resetowania WOR lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Mam to z 8GB RAM DDR3 działa przy FSB 1333MHz. (patriota). Musiałem nieco overclockingu RAM z fabryki specyfikacje nawet dostać do komputera, aby uruchomić lol. |
|
| |||
| |||
| I've been OCing od dni od AMD K6 i nigdy nie spalił niczego lub zabite niczego. Najgorsze, że coś się stało jest Musiałem wyskoczyć baterii bo nie było CMOS skoczków. lol. |