![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, cred ca calculatorul meu este atât de stabilă în sfârşit, mă gândesc de OC'ing. Nu am nevoie pentru a OC, eu vreau doar prea. Vreau sa invat. Am o destul de decent (cred) se leagă de un ghid cu privire la modul de a face acest lucru, eu sunt doar întrebam despre unele dintre pro şi contra lui de a face acest lucru. De asemenea, ar trebui să i OC meu vid carduri? Spune-mi nişte poveşti de groază de un OC plecat de rău. Spune-mi cât de mare este de a OC. Spune-mi ce-a de a se feri. Vă rugăm să vă împărtăşesc experienţe. Am o nVidia 790i Ultra se presupune că este proiectat pentru a overclock, şi un procesor q9450. Am uitat procesorul meu coller brand, dar când am luat-o, oameni buni aici a spus că a fost una destul de decente o. Cred că este o Zalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce RAM ai? Meu ghid simplu pentru a OCing, nu merg peste 1.3625v de pe cpu, ridica FSB la 450 (8 multi), mai mică RAM devider, a se vedea dacă aceasta va posta (3.6Ghz eficace) Worst thiing care a s-a întâmplat vreodată să-mi este a avut pentru a reseta CMOS lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am scris 8GB de RAM DDR3 ruleze la FSB 1333. (patriot). Am avut un pic de overclock de RAM de la fabrica specs chiar şi pentru a obţine de computer pentru a boot-lol. |
|
| |||
| |||
| Am fost OCing deoarece de zile de la AMD K6 lui şi niciodată nu m-am ars nimic sau ucis nimic. Mai rău lucru care s-a întâmplat lui este că a trebuit să pop afară de baterie pentru ca acolo nu au fost CMOS jumperii. hohot de râs. |
![]() |
|
| Marcaje |