![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, myslím, že môj počítač je konečne stabilné, tak som premýšľal o OC'ing. Nechcem need to OC, já chci taky. Chcem sa učiť. Mám docela slušné (myslím) odkaz na návod, ako na to tak, že som premýšľala o určitých programu a nevýhodách tak. Tiež by sa aj OC mojej karty vid? Povedz mi niečo hororové príbehy z OC preč zlé. Povedz mi, aký veľký je OC. Povedz mi, čo sa na pozore. Podeľte sa o svoje skúsenosti, prosím. Mám nVidia 790i Ultra, ktorý je údajne pre přetaktování a q9450 procesor. Zabudol som moje CPU coller značku, ale keď už to mám, lidi tady povedal, že je to docela slušné jedna. Myslím, že je to Žalman? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké RAM máte? Moja jednoduchý sprievodca OCing, nechodím po 1.3625v na procesor, zvýšiť FSB na 450 (8 multikombinovaných), nižšia RAM devider, či bude post (3.6GHz efektívne) Najhoršie thiing, že sa nikdy nestalo, aby mi je musel resetovat CMOS lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Mám to z 8gb ram DDR3 beží na 1333MHz FSB. (patriot). Musel som sa trochu přetaktovávat RAM z továrne špecifikácie sa dokonca dostať počítač na boot lol. |
|
| |||
| |||
| Bol som OCing pretože dní od AMD K6 a spálil som nikdy nič alebo zabit čokoľvek. Najhoršie je, že to sa stalo musel som vyskakovacích batérie 'pretože neboli CMOS jumper. válet sa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 28.září 2009 21:40 |
| Overclocking môjho Intel Core 2 Quad Rig - Čo mám robiť? | phillipbooker08 | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 11. júna 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| EVGA 790i Ultra blackperl alebo XFX 790i Ultra | david moc | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 21. mája 2008 14:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 2. januára 2008 13:22 |
| Thread Tools | |
| |