![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, мислим да мој рачунар је коначно стабилан па сам мисли ОЦ'инг. ЈА донт 'потреба за ОЦ, само желим превише. Желим научити. Имам прилично пристојан (мислим) линк на водич о томе како то урадити, ја сам само размишљајући о неким про и контра од тога. Такође, треба ОЦ вид моје картице? Реците ми неки хорор прице о ОЦ пође лоше. Реци ми како је то велики ОЦ. Реци ми шта да чувајте. Поделите своја искуства молим. Имам НВИДИА 790и Ултра која је наводно дизајниран за оверцлоцк, а к9450 процесор. Заборавим моје цоллер ЦПУ бранд али кад сам га, народ овде рекао да је то била прилично пристојан један. Мислим да је то Залман? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који РАМ-а имате? Мој једноставни водич за ОЦинг, не идите преко 1.3625в о ЦПУ, подићи ФСБ на 450 (8 мулти), нижих девидер РАМ, види ако ће пост (3.6Гхз ефективне) Најгоре тхиинг да је икада догодило да ми је морао ресетирати ЦМОС лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Имам 8ГБ година ДДР3 рам изводи на ФСБ 1333МХз. (патриота). Морао сам мало оверцлоцк РАМ од фабрике наочаре чак добили рачунар како би се боот лол. |
|
| |||
| |||
| Иве 'био ОЦинг од дана од АМД К6-а и никад нисам спалио ништа оут или убијено ништа. Најгоре што се десило је да сам имао поп оут батерију јер није било ЦМОС јумперс. лол. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Цоре 2 Дуо вс Куад | Разер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 28. Јул 2009 21:40 |
| Оверцлоцкинг мој Интел Цоре 2 Куад катарка - Шта учинити сада? | пхиллипбоокер08 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 11. јуна 2009 16:44 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| ЕВГА 790и Ултра блацкперл или КСФКС 790и Ултра | давид напајања | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 21 мај 2008 14:44 |
| Интел Цоре 2 Куад | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 2 јануар 2008 13:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |