![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam, sonunda ben OC'ing düşünerek yaşıyorum çok istikrarlı benim bilgisayar düşünün. Ben OC, burada hemen de gerek yoktur. Ben öğrenmek istiyorum. Ben oldukça iyi (I) Bunun nasıl yapılacağına ilişkin bir rehber bağlantı düşünüyorum, ben sadece bazılarını merak ediyorum var yanlısı ve böylece yapmanın olanlar. Ayrıca, gereken I OC benim VID kartları? Bana bir korku hikayeleri anlat bir OC kötü gitti. Söyle bana nasıl OC için harika. Ne dikkat bana söyle. Deneyimlerinizi paylaşın lütfen. Ben ve q9450 işlemcisi sözde overclock için tasarlanmış bir nVidia 790i Ultra var. Ben ancak benim CPU coller marka unutma ben var, millet burada çok iyi biri olduğunu söyledi. Ben bir Zalman's düşünüyorsun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi RAM mi? OCing için benim basit rehber, 1.3625v üzerinde işlemci üzerinde, 450 ve (8 çok), düşük RAM devider için FSB artırmak, don't go eğer (3.6Ghz) etkili sonrası göreceğim En kötü o kadar bana bir şey oldu thiing lol CMOS sıfırlamak için olduğu
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben DDR3 RAM's 1333MHz FSB çalışan 8GB var. (Patriot). Ben biraz daha önyükleme lol için bilgisayar almak için fabrika özellikleri kimden RAM overclock gerekiyordu. |
|
| |||
| |||
| Ben bir gün bu yana OCing oldum AMD K6 ve I veya öldürülen şey şey yandı hiç. Bu oldu en kötü şey orada neden pil 'dışarı Pop olduğu CMOS değil jumper'ların edildi. çok komik. |