![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я думаю, що мій комп'ютер, нарешті, стабільний так що я думаю про OC'ing. Мені не потрібно ОК, я просто хочу теж. Я хочу вчитися. У мене є досить пристойні (я думаю) посилання на керівництво про те, як зробити це, я просто цікаво, про деякі з усі за і проти цього робити. Крім того, я повинен OC мій вид карт? Розкажи мені жах розповіді OC Gone Bad. Скажіть, як це здорово для OC. Скажи мені, що слід остерігатися. Поділися своїм досвідом будь ласка. Я Nvidia 790i Ultra, який нібито призначений для розгону і процесор Q9450. Я забув свій процесор Coller марки, але коли я отримав його, люди тут сказав, що це дуже порядна. Я думаю, що це Залман? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ОЗУ у вас є? Моє просте керівництво для OCing, не переходять 1.3625v про процесор, підняти FSB до 450 (8 Multi), зниження пам'яті devider, бачити, якщо це буде посада (3.6GHz ефективних) Найгірших thiing, що ніколи не було для мене це було скинути CMOS LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я 8gb's пам'яті DDR3 працює на 1333 MHz FSB. (Патріот). Мені довелося трохи розігнати ОЗУ із заводу специфікації навіть отримати комп'ютер для завантаження LOL. |
|
| |||
| |||
| Я був OCing з часів AMD K6 і я ніколи не горіла небудь з убитих або нічого. Найгірше, що сталося це я мав вискочити акумулятор тому не було CMOS джампери. ха-ха-ха. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Core 2 Duo Quad Vs | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 вересня 2009 21:40 |
| Розгін мій Intel Core 2 Quad Ріг - Що мені тепер робити? | phillipbooker08 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| EVGA 790i Ultra blackperl або XFX 790i Ultra | Девід влада | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 21 травня 2008 14:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 2 січня 2008 13:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |