![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 3 години преди да купи eMachines с 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 концерта PC 2700 овен, 160 Концертен HD и DVD горелка. С течение на времето, трябва да се повиши двойно 160 GB SATA твърд диск, нов mobo (Intel 945gcpe), и 2 участия 533mhz DDR2 овен. Сега аз ще съм на процесора, и се чудех как много повече резултати ще получите от Intel Pentium двойствен сърцевина e2200 (2,0 GHz 1 MB кеш). Аз опитах Toms хардуер страница, но не може да получи едно сравнение между двама души. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прескачане на "двойна ядра" и отидете направо на "Core 2 дуа"
| |||
| |||
| Аз обикновено се съглася с това, ако не съм в много ограничен бюджет (под 100 долара). Така че му ще бъде или Celeron DC e1200 или 2,0 GHz e2180. Аз не съм правиш твърде интензивна работа, просто достоен заместител на p4 519 "доменните пещи" този там сега. Дали един Celeron DC даде резултати най-малко веднъж на наравно с моите p4? |
|
| |||
| |||
| Celerons се изсече P4's, така Не, Celeron ще предложи много по-малка ефективност. Също така Core 2 дуа, са налични от $ 100ish и доверието ми изразходване на парите за всичко друго е излишно! Може би, както и престоя си. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |