![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| 3 lety jsem koupil eMachines s 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 koncertu PC 2700 ram, 160 harpuna HD a DVD vypalovačku. V průběhu času jsem povýšen do dvou 160 GB SATA pevné disky, nová mobo (Intel 945gcpe) a 2 koncerty 533MHz DDR2 RAM. Teď budu až na cpu, a byl zvědav, jak daleko by výkon i dostat od Intel Pentium duálním jádrem e2200 (2,0 GHz, 1 MB cache). Jsem se pokusil Toms hardwarové stránce, ale nemůže dostat srovnání mezi nimi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeskočit 'dvojího jádra' a jít rovnou do 'Core 2 duos'
| |||
| |||
| Já bych normálně Souhlasíte s tím, s výjimkou jsem na velmi omezený rozpočet (méně než 100 dolarů). Takže jeho bude buď dc e1200 nebo Celeron 2,0 GHz e2180. Já jsem nedělal příliš intenzivní práce, prostě slušná náhrada za na p4 519 "kychtový" to je tam teď. By Celeron dc dává výkon nejméně o par s mým p4? |
|
| |||
| |||
| Celerons jsou vyťat P4 to tak není, a Celeron nabídne mnohem menší výkon. I Core 2 duos jsou k dispozici na $ 100ish a věř mi výdajů své peníze na něco jiného je odpad! Možná i pobyt jako vy. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |